LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
jean-gavril

we ❤️ music

Interviu Jean Gavril: “Noua piesă se va numi “Fără control”, în colaborare cu Nosfe”

Primul concert a fost la Constanța, într-un bar lângă liceu, cu prima trupă din care am făcut parte

Simpaticul solist Jean Gavril a revenit în atenția fanilor cu un nou videoclip – “Aur”. Pentru acesta tânărul a filmat făcând curățentie dar și la bustul gol pentru a-și cuceri ascultătoarele necucerite deja pînă acum. WeLoveMusic a stat de vorbă cu îndrăgitul solist și ce a ieșit puteți citi în continuare!

WeLoveMusic: Cum ai început anul?
Jean Gavril: Am început anul cu un plan de acțiune bine pus la punct, cu multe idei de piese pe care abia aștept să le auziți!

Ai lansat o nouă piesă și un nou videoclip la melodia “Aur”. Cu cine ai lucrat pentru piesă și videoclip?
Pe partea de muzică și text am lucrat cu Smiley și Angus. La producție au fost Vlad Popescu și Roland Kiss, iar Lucian Nagy și Florin Boka – la mix și master. Videoclipul a fost filmat de echipele Film House și niciozifărăfilmare. Pe scurt – am lucrat cu o echipă foarte talentată, atât la videoclip, cât și la piesă și le mulțumesc mult pentru ce a ieșit!

În videoclip apari la bustul gol alături de o domnișoară și dai cu mopul într-o sală de box. Cum a fost să filmezi și câte ore ai filmat?
Am filmat două videoclipuri într-o singură zi – pentru „aur„ cât și pentru următoarea piesă, ”Fără Control”, pe care o voi lansa în colaborare cu NOSFE. Am stat 11 ore în platourile de filmare. A fost frig, dar ne-am mișcat super bine.

Ce înseamnă muzica pentru tine?
Muzica e un fel de a fi. Printre altele, trebuie să fiu și muzică.

Când ai început să cânți? Îți mai amintești primul concurs muzical?
Am început cu ore de instrument, în clasa întâi, când părinții mi-au făcut cadou o chitară. Abia prin liceu am început să cânt cu vocea, iar la concursuri nu am participat niciodată.

Dar primul concert pe care l-ai dat? Câți ani aveai?
Primul concert se întâmpla în Constanța, într-un bar lângă liceu, cu prima trupă din care am făcut parte. Am avut emoții și îmi era rușine de public. Starea asta a durat primele 2-3 luni când dădeam concerte, dar ușor-ușor m-am prins cum să mă bucur de scenă.

Colaborezi în continuare cu cei de la HaHaHa Production? Cine sunt cei care ți-au oferit prima mână de ajutor în muzică?
Da, fac în continuare muzică alături de echipa de la HaHaHa Production. Prima dată am primit o propunere de colaborare de la casa de discuri Roton Music. Îmi aduc aminte că mă sunase cineva și i-am închis telefonul, pentru că am crezut că e o glumă.

Ai colaborat cu Feli, ne poți spune cu cine ți-ar plăcea să mai lucrezi?
Feli este, întâi de toate, un om foarte cald și un artist minunat. Sunt sigur că o să mai facem piese în viitor. Sunt câțiva artiști din România cu care mi-am dorit să fac muzică și zic să stați geană, că urmează câteva surprize.

Ne poți spune câte tatuaje ai? Și ce reprezintă ele?
Am 11 tatuaje și mai urmează. Fiecare tatuaj își are povestea lui. Am un clasic dagger through heart tattoo, de exemplu, pe care scrie LUST – unul dintre cele 7 păcate. Preferatul meu e ”SIMT”. Îmi reprezintă cel mai bine toată vulnerabilitatea și artisticăria.

Ce alte pasiuni mai ai?
Pasiunea mea sunt oamenii. Îmi place să stau de vorbă cu ei, să le cunosc poveștile. Sunt pasionat de tot ce e sincer și adevărat. Ar mai fi arhitectura, fotografia, călătoriile și motoarele.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT