LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
celelalte cuvinte album nou

Celelalte Cuvinte a lansat două melodii de pe următorul album de studio „Clepsidra fără nisip”

we ❤️ music
Formația Celelalte Cuvinte a lansat astăzi, 26 noiembrie 2021, primele doua melodii de pe viitorul album de studio intitulat „Clepsidra fără nisip”. Trupa orădeană a publicat pe canalul ei de YouTube un lyric video pentru melodia „Aproape cerul”.

„Suntem foarte bucuroși că reușim să aducem treptat la lumină cel de-al unsprezecelea album din istoria formației. Nu a fost și nici nu e ușor oricine orice ar spune. De asemenea apariția in trupă, deja de un an, a unei chitare-pereche iscusite cum este cea a lui Marius Pop ne-a adus un plus de motivație și determinare pe toate planurile. «Clepsidra fără nisip» este piesa care dă sugestiv numele albumului, cu sensul de a păstra viu spiritul trupei. «Aproape cerul» este varianta scurtă a piesei (care va apare ulterior și în varianta lungă) realizată ca editare, mix și master de către Marius Pop, cu viziunea lui de producer muzical.” – a declarat Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei.
De asemenea, și melodia care poartă titlul următorului album poate fi ascultată pe YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=M9CdiJJs_gM
Ambele melodii pot fi găsite pe serviciile de streaming si download, aici: https://CelelalteCuvinte.lnk.to/ClepsidraFaraNisipPR
Discografie:
1984 – V/A – Formaţii Rock #8 – vinil, Electrecord
1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord
1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord
1992 – LP – Se lasă rău – Vinil, Toji Production
1994 – LP – Armaghedon- mc, CD, Vivo
1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord
1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records
2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music
2008 – LP – Stem – CD, TVR Media.
2014 – LP – Trup Și Suflet (Live Acustic)
2019 – LP – Electric Live (Concert Aniversar 30 De Ani – Sala Palatului · București) – CD, Universal Music Romania
Contact Celelalte Cuvinte:
https://www.facebook.com/celelaltecuvinte/
https://www.instagram.com/celelaltecuvinteoficial/
https://linktr.ee/celelaltecuvinte

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT