LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Andrei Banuta si Serena - Orasul Iubirii

we ❤️ music

Andrei Bănuță și Serena au lansat „Orașul Iubirii”

După ce au făcut furori cu „ Mon Ami (RaTaTa)”, Andrei Bănuță și Serena au decis să-și surprindă din nou fanii. Cei doi artiști au lansat vineri, 3 iunie, „ Orașul Iubirii”, o poveste de dragoste de-o vară, în versuri. Atât Andrei, cât și Serena, sunt mai mult decât încântați de noua lor piesă, fiind una foarte specială, conform declarațiilor.

„Piesa aceasta este una foarte specială pentru mine și Serena. Am scris-o într-o seară, la un pahar de vin fiert, prin ianuarie, cu un instrumental de pe YouTube. Am simțit că are o energie aparte și am tot cântat refrenul piesei zile la rând și atât eu, cât și Serena, nu ne mai săturam de ea. Am zis că dacă « Mon Ami (RaTaTa)» a fost o piesă iubită, să lăsăm și piesa noastră în limba română, de această dată, să atingă sufletele publicului. Scriem foarte bine împreună muzică, cântăm cu drag și așa a ieșit « Orașul Iubirii». Dacă ajunge la voi piesa asta, noi nu putem decât să ne bucurăm mult și să vă mulțumim”, a declarat Andrei Bănuță.
„« Orașul Iubirii» este una dintre cele mai frumoase piese pe care le-am scris alături de Andrei până în momentul de față. O melodie de vară, cu un videoclip filmat la malul mării, sperăm din suflet să vă placă atât de mult precum ne place și nouă. Să iubiți din toată inima și să nu uitați să arătați asta”, a declarat și Serena.
CREDITE
Andrei Banuta x Serena – Orasul Iubirii
Muzica: Paul Iorga, Alex Bolero, Diana Serban, Andrei Banuta, Adrian Radu
Text: Andrei Banuta, Diana Serban

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT