LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
liviu teodorescu - mi-am pierdut rabdarea

we ❤️ music

Liviu Teodorescu a lansat videoclipul piesei “Mi-am pierdut rabdarea”

După ce Liviu Teodorescu a lansat piesa „Mi-am pierdut răbdarea”, fanii au așteptat cu nerăbdare lansarea oficială a acestui track cu beat uptempo și, al cărui titlu, definește starea de spirit a oamenilor din ultimii doi ani. Single-ul este disponibil pe toate platformele de streaming, iar astăzi, pe 10 martie, Liviu Teodorescu a lansat si mult anticipatul videoclip oficial al piesei.

Această piesă a fost scrisă și compusă de Liviu Teodorescu, iar de producția cântecului s-a ocupat George Călin, cunoscut sub numele de scenă Manuel Riva, care a colaborat și în 2021 cu Liviu pentru piesa „Muzele”. Așa cum ne-a obișnuit artistul, „Mi-am pierdut răbdarea” este un track care gravitează în jurul iubirii, mai precis, Liviu vorbește în discursul lui muzical despre starea de nerăbdare și adrenalina care intervin atunci când ești interesat de o persoană și vrei să faci primul pas pentru a-i capta atenția.

Stream / Download: https://LiviuTeodorescu.lnk.to/MiAmPierdutRabdareaPR

Videoclipul, regizat de Ionuț Trandafir și produs de Arkomo, avându-l drept D.o.P. pe Alexandru Mureșan, poate fi considerat o comedie romantică de scurt metraj. Clipul se rotește în jurul unui cuplu de tineri, interpretați de Liviu Teodorescu și actrița și producătoarea, cunoscută pentru rolul ei din serialul „Profu’”, Daria Pentelie, care sunt agrenați într-o relație modernă la distanță. Încercând să facă față diverselor obstacole (distanță, timp, job), personajul masculin își pierde răbdarea, dorind să fie fizic alături de persoana iubită și este dispus să facă orice pentru a ajunge la destinația finală, mai precis, în brațele iubitei sale.

„Piesa asta e una din cele mai dinamice pe care le-am scos. E vorba de focul acela pe care îl simți atunci când vezi pe cineva și simți că îți pierzi răbdarea, vrei să intri în vorbă, să faci ceva. Abia aștept să cânt piesa aceasta la concerte, sincer, are un vibe uriaș”, a declarat Liviu Teodorescu

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine ale noii generații din România, piesele sale având milioane de vizualizări pe YouTube, iar contul lui de Instagram numără peste 740 de mii de urmăritori. Interpret și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs „Vocea României”. De atunci, a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. În 2021, Liviu Teodorescu a colaborat cu Manuel Riva pentru single-ul „Muzele”, a lansat, pentru al 4-lea an consecutiv, „LiTE Moments Vol. 4”, o colecție de 3 piese de suflet, și a lucrat pentru prima dată împreună cu Ștefan Bănică pentru cântecul romantic „Ne Vedem Într-un Vis”.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT