LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Interviu: Xonia “Perioada de lockdown mi-a permis flexibilitatea și timpul necesar să mă ocup de sănătatea mea fără distracții”

Simpatica și talentata Xonia, pe numele ei adevărat Loredana Sachelaru, a revenit în atenția fanilor cu o colaborare cu Akcent.

Așa că WeLoveMusic a stat de vorba cu solista și a aflat mai multe detalii despre noua colaborare dar și despre cariera solistei.

WeLoveMusic: Te-ai întors cu o nouă colaborare, de data asta cu Akcent. Cum ați ajuns să colaborați împreună?

Xonia: Amândoi colaborăm cu studio-ul Bulls Records cu producătorul Achim. Intr-o zi, Akcent asculta piese noi la care se lucra, una dintre ele find piesa mea, și de la prima audiție Adi a fost inspirat să compună pe ea, și de aici a pornit colaborarea noastră.

Cât timp ați lucrat la piesă?

Piesa “You Don’t Know My Love” a fost scrisă foarte repede, asta pentru că totul a venit din suflet și fiecare dintre noi am fost inspirați de sound-ul și povestea piesei.

Ați gândit repede și un videoclip?

Ideea de videoclip mi-a venit cât eram plecată în America. Inițial am vrut să facem un lyric video dar împreună cu echipa am decis că ar fi mai bine să facem din start videoclip-ul că să fie cât mai puternic mesajul piesei.

Când ai început să cânți? Ce reprezintă muzica pentru tine?

Am început să iau ore de canto de la vârsta de 8 ani. Muzica pentru mine reprezintă vindecarea și poftele sufletului meu.

Ce ai făcut în pandemie?

Perioada de lockdown mi-a permis flexibilitatea și timpul necesar să mă ocup de sănătatea mea fără distracții și exact asta am făcut. Am profitat de ocazie să aplic această perioada într-un mod pozitiv în viața mea.

Ți-ai descoperit noi pasiuni în izolare?

M-am descoperit pe mine în perioada de izolare. Noi pasiuni nu pot spune că am, doar variante noi/soluții să pot face în continuare ceea ce iubesc.

Cu cine ți-ai dori să mai colaborezi?

Mi-ar plăcea să colaborez cu mulți artiști din România, unul find Killa Fonic. Dacă aș putea aș face o piesă cu fiecare artist.

Ce-ți doreșți pentru următoarea perioadă?

Momentan îmi doresc să fiu prezentă în industria muzicală, începând cu noul single împreună cu Akcent. Apoi să încep noul capitol al vieții mele, relocarea casei.

La un moment dat erai alergică la ceva și ai avut probeleme de sănătate. Cum ești acum?

Am avut multe reacții adverse la un tratament pe care îl urmam de la medic după ce am fost diagnosticată cu o problemă de sănătate. În continuare mă confrunt cu asta, însă sunt mai bine în ceea ce privește controlarea simptomelor și acceptarea schimbărilor necesare. Și bineînțeles schema de tratament.

Îți dorești o vacanță?

Momentan îmi doresc să fiu sănătoasă și fericită. Iar eu nu am nevoie să fiu într-o vacanță să simt sau să am parte de emotile respective.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT