LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
paula hriscu

we ❤️ music

Paula Hriscu turneu în America și piesă nouă: “Oare știi tu?” cu Marius Ciprian Pop

 

Cel mai recent cântec, compus și interpretat de Paula Hriscu în colaborare cu artistul și preotul Marius Ciprian Pop, e un fragment din povestea vieții oricăruia dintre noi, a omului frământat de întrebări și griji, care ajunge să își umple sufletul cu căldură, lumină și speranță, în fața lui Dumnezeu.
Așa cum și-a obișnuit deja publicul, Paula Hriscu transpune în versurile sale metafore ale elementelor din natură, care sugerează esența valorilor morale și spirituale în care crede și pe care le promovează. După un an care ne-a încercat pe toți, întocmai ca bradul veșnic verde din vârful muntelui, putem rămâne drepți în mijlocul furtunilor care se abat asupra noastră, dacă avem credință. “Cheamă-L și El va veni. Cere și-ți va dărui” sunt versuri care ne amintesc că nu suntem niciodatată singuri. Noi trebuie doar să ne deschidem inima și să îl primim pe Dumnezeu. Paula Hriscu și Marius Ciprian Pop nu sunt la prima colaborare. Pe cei doi artiști îi leagă o prietenie specială. Cel mai amplu concert în care s-au aflat pe aceeași scenă este cel de la debutul discografic al Paulei Hriscu, de la începutul anului 2020.
“Dincolo de admirația reciprocă pe care ne-o purtăm, ne leagă o prietenie foarte frumoasă, mai veche. De altfel, părintele Marius Ciprian Pop a fost alături de mine și m-a susținut în cel mai important moment din cariera mea de până acum, concertul de lansare a primului album, “Nu-i bai că-s micuță”, mi-a spus un cuvânt de încurajare când am avut nevoie, dar s-a și bucurat pentru reușitele mele. Marius Ciprian Pop este un om special în familia mea, este și părintele meu spiritual și cu atât mai mult mă bucură și mă onorează această colaborare”, spune Paula Hriscu. Melodia “Oare știi tu?” este lansată la foarte scurt timp după o altă colaborare inedită pe care Paula Hriscu a acceptat-o și care se bucură de un uriaș succes: “Lucifer și Gabriel”, piesă lansată de cântărețul și producătorul de hip hop și dance, F.Charm. Acest featuring a depășit deja 350.000 de vizualizări pe YouTube.
Turneu în Statele Unite ale Americii
În perioada următoare, Paula Hriscu se va ocupa intens de pregătirea celui de-al doilea album, pe care îl va lansa în curând, care va conține melodii pe versurile și muzica artistei, dar și noi colaborări cu artiști populari și nu numai. Atenția Paulei Hriscu se îndreaptă, în special, pe amplul turneu în care se va afla, în această toamnă, în Statele Unite ale Americii. “După un an foarte greu, în care am suferit, la fel cum au suferit foarte mulți români, în care mi-am pierdut un membru al familiei, după un an în care am stat departe de public, de energia și de iubirea oamenilor, iată că toamna îmi aduce primul meu turneu peste Ocean. Sunt fericită și emotionată și îmi concentrez atenția pe pregătirea întâlnirilor cu românii din America. Știu cât așteaptă românii noștri aflați departe aceste concerte, aceste întâlniri în care noi, artiștii, aducem un pic din România lăsată în urmă: tradiție, obiceiuri, cântec, joc, voie bună, așa că mă concentrez mult pe acest proiect amplu. Promit să revin la voi cu mult mai multe detalii, cât mai curând”, spune Paula Hriscu.
Interpreta de muzică populară, Paula Hriscu, poate fi urmărită pe pagina sa oficială de Facebook, Paula Hriscu Official HPA, pe contul său de Instagram, @hriscupaula și pe canalul oficial de YouTube, Paula Hriscu.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT