LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Cuebrick - Who’s Gonna Save Me

we ❤️ music

La final de an, Cuebrick se întreabă cine îl salvează. „Who’s Gonna Save Me”, noua piesă a artistului

Cine te salvează la final de an? Asta se întreabă și Curbrick, care a lansat o nouă piesă, „Who’s Gonna Save Me”. O melodie plină de energie, dar care te poate introduce și într-o atmosferă plină de mister.

Ritmurile house în combinație cu vocea hipnotizantă ne fac să dansăm, acum, la final de an, când putem să lăsăm tot ce s-a întâmplat în anul 2021 în urmă, să ne concentrăm pe tot ce putem să îmbunătățim în noul an. În mod ideal, rezoluția noului an are în vedere și o persoană specială
„Am vrut să creez o melodie plină de energie, care să ne facă să dansăm fără oprire la final de an. Cred în salvarea prin alte persoane, așa că întrebarea firească pentru mine a fost Cine o să mă salveze? Sper să vă bucure această melodie, la fel cum mă bucură pe mine.”, a spus Cuebrick.
Cuebrick este DJ și producător german, prezent de-a lungul anilor pe unele dintre cele mai importante scene de muzică dance din Europa. Acesta este invitat adesea la spectacole alături de nume mari din industrie, precum Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Tiesto, Armin van Buuren, Afrojack, Blasterjaxx, Nicky Romero, W&W, Mike Williams, Futuristic Polar Bears, Tritonal, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Jay Hardway, The Chainsmokers și mulți alții.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT