LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
inna

we ❤️ music

INNA cucerește Asia: challenge-ul ”Up” de pe TikTok, aproape 850 000 de videouri

INNA continuă seria pieselor de succes care cuceresc topurile internaționale. Single-ul ”Up” în colaborare cu Sean Paul a devenit viral pe TikTok, unde are peste 830.000 de videos uploadate în aplicație, un adevărat record. Oameni din toate colțurile Asiei s-au filmat în diverse locuri și contexte, dansând coregrafia de la ”Up”, transformând piesa într-un fenomen, iar challenge-ul a devenit popular pe TikTok.

În plus, succesul pieselor INNEI este confirmat și de rezultatele de pe Spotify, unde artista are 9 milioane de ascultători lunar și devine astfel, cel mai ascultat artist din Europa de Est pe platformă. Mai mult decât atât, colaborarea cu faimosul DJ R3HAB și Sash!, pentru “Rock My Body”, are succes la nivel internațional, atingând #184 în topul global al căutărilor Shazam și fiind prezentă în top 100 Shazam în țări precum Republica Cehă, Emiratele Arabe Unite, Franța, Finlanda. Piesa a adunat peste 10 milioane de stream-uri de pe toate platformele și este în top 100 pe radiourile din Turcia, Lituania, Estonia, Franța, Croația, CIS și Bulgaria.
Pentru INNA urmează o vară plină de concerte și festivaluri în Turcia, Spania, Bulgaria, Ungaria, România, Finlanda, Marea Britanie, Letonia și multe altele de confirmat.
INNA, unul dintre cei mai de succes artiști din România, cu o carieră internațională impresionantă, a depășit un nou prag important: 10 miliarde de vizualizări și streamuri. Acesta este, de asemenea, un record pentru un artist român și confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate în întreaga lume, cu colaborări cu artiști de relevanță români și internaționali precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.
În 2022, INNA a marcat un nou succes: este artista cu cele mai multe videoclipuri pe YouTube (269) depășind 1 milion de vizualizări în lume, potrivit Kworb, dar și artista cu cele mai multe vizualizări pe YouTube din Europa (excluzând Regatul Unit).

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT