LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
stefan banu & mihai trăistariu festival maratonul artiștilor timișoara alaturi de elena unc

we ❤️ music

Elena Unc, Ex „Vocea României”, Ștefan Banu & Mihai Trăistariu jurați la Festivalul Maratonul Artiștilor Timișoara

Zilele trecute Clasa de Canto Elena Art a participat la Festivalul Național de talente "Maratonul Artiștilor" , organizat de artistul Mihai Trăistariu care a avut loc la Timișoara, în dată de 27 Noiembrie 2022. Din Juriu a făcut parte și Ștefan Banu, Psiholog în formare, Fondator și Manager la Clasa de Canto Elena Art, clasă pe care a fondat-o alături de artista Elena Unc.

În acest festival au fost zece jurați, care au evaluat cei peste 140 de copii la diverse secțiuni. Ștefan Banu a avut bucuria de a-i juriza pe copii cu multă înțelepciune, chiar și pe copiii de la Clasa de Canto ElenaArt. Toți participanțîi au fost foarte buni, festivalul a fost la înălțime. “A fost o experiență plăcută participarea mea în juriu la acest festival! Rolul acestor concursuri este să le dăm aripi copiilor, să îi încurajăm și să îi îndrumăm încă de mici spre această chemare frumoasă, de a fi artist! Pe această cale îi mulțumesc lui Mihai Trăistariu pentru onoarea de a face parte din comisia de jurizare dar și pentru organizarea continuă de evenimente de genul! Pentru noi este o bucurie enormă să îi vedem pe cei mici cum cresc, cum devin mai buni de la concurs la concurs și voi răspunde afirmativ de fiecare dată când este vorba despre a sprijini nouă generație de artiști. Copiii sunt viitorul și îmi fac și eu, la rândul meu, datoria morală de a pune o cărămidă la formarea acestora! “, a declarat Ștefan Banu.

Copii de la Clasa de Canto ElenaArt au fost și ei la înălțime, având fiecare în parte o prestație artistică minunată. Au fost aplaudați și foarte bine punctați de Juriu. Pentru Ștefan Banu și pentru Elena Unc, a mentora copiii că voce, inimă, suflet și minte e o chemare, e o menire. Cu iubire copiii evoluează prin artă și cresc în devenirea lor în cel mai frumos mod.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT