LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Cezar Alexa

we ❤️ music

Cezar Alexa: “M-am rugat să am și eu un Hâtz al meu și așa s-a născut replica prietenași pe rețelele de socializare”

Este actor în serialul Lara, prezentator de evenimente și de ceva timp cântăreț căci a lansat piesa și videoclipul "Scuze".

Am stat de vorbă cu Cezar Alexa despre cariera lui, despre rețelele de socializare unde este destul de urmărit și iată ce interviu în exclusivitate a obținut WeLoveMusic.

WeLoveMusic: Te poți descrie în câteva cuvinte?

Cezar Alexa: Numele meu întreg este Alexa Cezar Ionuț, am 25 de ani, zodia rac, dacă contează, (a fost ziua mea pe 23 iulie), sunt din Iași

Știu că ai jucat în serialul “Lara”. Ai făcut o facultate de actorie?

Nu, nu am făcut niciun fel de facultate de actorie sau de orice altceva, ce fac acum în domeniul ăsta media actorie, muzică, tik tok. Am făcut facultatea de inginerie electrică, energetică și informatică aplicată la Universitatea Gheorghe Asachi din Iași.

Și atunci cum de ești atât de talentat… și faci atâtea?

Sincer să fiu a venit totul pas cu pas și dintr-o dată. Pentru că acum patru ani un prieten m-a întrebat dacă vreau să joc în “Lara”, în serial. Mi-a făcut cunoștință cu Cătălin Dascălu, compozitorul piesei, impresar, și după aceea nu știam că știu să joc, dar le-a plăcut tuturor. A fost ceva spontan, din prima, am descoperit că mă pricep, că-mi place.

Dar când erai mic ce-ți doreai să devii?

Sincer să fiu voiam să fiu ca orice alt copil polițist, pompier, fotbalist. Dar ușor mi-am dat seama că nu pot fi fotbalist, m-am și îngrășat și am renunțat. Atunci când a murit Michael Jackson mi-am descoperit unele talente, la dansat, îmi doream să fiu pe scenă. Atunci l-am descoperit, pe la 13 ani și mi-am dorit să fiu ca el. De atunci a început să-mi placă mie muzica, dansul, de atunci am învățat să și dansez. Am încercat să și cânt.

Ai și compus de-a lungul timpului piese?

Nu, doar am avut idei pentru scenarii de film sau videoclipuri. Poate cine știe, pe viitor. Am câteva, una, două, dar nu-s terminate.

Poate le termini și scoți un album…

Vom vedea ce va fi, poate cine știe…

Cum a fost perioada de pandemie pentru tine, de izolare?

Înainte de pandemie aveam foarte multe evenimente, pe care le prezentam, concertele Iulianei Beregoi, serialul “Lara”. Și când a venit pandemia toate treburile acestea au dispărut. Am început pe la 19 ani să fiu mascotă și așa am început apoi să fiu prezentator. Pandemia a pus Stop la toată treaba, prezentări, evenimente… și a fost începutul meu în Youtube. Nu pot spune că m-am ținut chiar așa mult dar acum încerc să fiu activ. Am și un serial făcut de mine, “Dacă aș fi profesor”, în afară de zodii și scheturi. Profa de bio care a înebunit… personajul care este în videoclip e personajul creat de mine în serialele mele. E are o fiică și de asta am zis să ne legăm în videoclip.

Ce alte pasiuni mai ai în afară de muzică și actorie?

Dacă se pune sala, cam de la 14 ani jumătate fac, practic sportul ăsta pentru că-mi place și îmi cultiv corpul.

Ziceai că erai mic și că te-ai îngrășat…

Aș e, voiam să mă fac fotbalist și am dat niște probe și n-am avut rezistență, dar eram bun la fotbal, Nu mi-au dat o șansă. A trecut ceva timp pană am dat de Michael Jackson… Atunci am început să slăbesc și la 14 ani și jumătate tată mi-a făcut o surpriză și mi-a făcut cadou un loc unde să fac sport și mi-a luat aparate. Atunci a fost pornirea mea să-mi fac corpul frumos.

Ce relație ai cu Iulianaa Beregoi?

Suntem prieteni foarte buni pe langă faptul că suntem colegi de scenă, de platoul de filmare și ne înțelegem bine. Suntem o gașcă de filmări cu toată echipa Mixton Music.

Spune-mi câte ceva despre videoclipul filmat, cât au durat filmările?

Ideea videoclipului a venit spontan la o plimbare cu Cătălin, mi-au venit ideile inspirându-ne din tik tok-uri. Ne gândeam ce să facem să fie ceva interactiv și să placă lumii. Și ne-am legat mai întâi de ceva din trecutul meu. Am zis să facem o mamă mai specială, mai asemănătoare cu toate mamele care nu le convine de băieții pe care ii aleg fetele lor. Și de aceea a ieșit un personaj mai comic profa de biologie.

Cum a venit ideea piesei?

După ce am terminat un conceert de-al Iulianei Beregoi eram cu Cătălin în Moldova și incepuse să fredoneze ceva cu “buze”. Și eu am continuat “buze, îl rog pe tatăl tău să mă scuze, dar nu mă pot să abțin” și ușor ușor a venit piesa iar apoi Alina managera a sugerat să schimbăm tatăl cu mama. Adică soacra care se bagă mai mereu…

Te-ai gândit la o colaborare cu Iuliana Beregoi?

Pe viitor da, dacă se poate, o să fie bine și o să meargă, da. Oricând,

Ce-ți dorești pentru următoarea perioadă a anului?

Să fac cât mai mult content de calitate pentru urmăritorii mei și cei care vor veni, să scot piese din ce în ce mai bune și să devină cunoscute și să dăruiesc lumii ceea ce pot eu oferi. Adică energia mea.

Unde ești mai mult activ?

Instagram, Tik Tok și Youtube. Facebook mai puțin…

Ai o comunitate de fani?

Am și comunitatea mea care se numesc prietenași. Prima dată mi-a venit pe instagram să zic așa dintr-o dată. Mi-am zis “Doamne vreau și eu o vorbă cum e Hatz și am pornit insta-story și am zis Bună ziua prietenași. Am zis din greșeală în loc de prieteni și atunci mi s-a aprins un beculeț deasupra capului.

Ce-ți place să mănânci?

Pizza, dar în acest moment sunt la dietă. De o lună jumate fac sală severă. Am scos toate grăsimile din mâncare, mananc la ore fixe. Contează foarte mult ambiția. Mai vorbim peste o lună jumătate că atunci voi avea corpul perfect.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT