LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
La Bomba x Armin van Buuren si Blasterjaxx

we ❤️ music

La Bomba, single-ul Armin van Buuren și Blasterjaxx care promite să fie imnul muzicii dance pentru 2023

Armin van Buuren și Blasterjaxx au făcut echipă din nou pentru cel mai recent single al lor, La Bomba. Deja un succes printre publicul de festival, această piesă plină de energie este gata să devină un imn al muzicii dance pentru 2023.

Fiind a treia colaborare dintre artiști, piesa reprezintă o combinație explozivă a hiturilor magistrale ale lui Armin van Buuren și a ritmurilor puternice ale lui Blasterjaxx.
Cântat deja la unele dintre cele mai mari festivaluri de muzică dance din lume, inclusiv Tomorrowland, Amsterdam Music Festival 2022, Dreamfields Mexico, Ultra Europe și Airbeat One, La Bomba s-a dovedit a fi pe placul publicului. Hitul pune pe toată lumea în mișcare, fiind un sound molipsitor care va rămâne cu siguranță în mintea ascultătorilor mult timp după încheierea sezonului de festivaluri.

Piesa surprinde perfect energia și entuziasmul unui spectacol de muzică dance live și va deveni un element de bază al seturilor de DJ și al festivalurilor din întreaga lume.
La Bomba este acum disponibilă pe toate platformele importante de streaming muzical.
Despre Armin van Buuren

Armin van Buuren este un ambasador global al muzicii electronice. În prezent, acesta are șapte albume lansate și continuă să își cultive o comunitate masivă la nivel mondial prin intermediul show-ului său radiofonic A State of Trance, care ajunge săptămânal la peste 40 de milioane de ascultători din 80 de țări.
Mai mult, Armin van Buuren este prezent în sute evenimente în fiecare an, în cadrul unor locații de top din întreaga lume, inclusiv Electric Daisy Carnival (Las Vegas, New York), Ultra Music Festival (Miami) și Tomorrowland (Belgia). Numai în vara anului 2022, Armin van Buuren a reușit să stabilească legătura cu fanii prin intermediul a peste 30 de spectacole.
Artistul marchează al 21-lea an în care se află în top 5 DJ din lume, fiind #5 DJ și #1 Trance DJ în Top 100 DJMag. De altfel, acesta a fost numit cel mai bun DJ din lume de cinci ori, până în prezent.
Despre Blasterjaxx
Thom Jongkind și Idir Makhlaf, cunoscuți ca duo-ul olandez de DJ/producători Blasterjaxx, și-au început cariera în 2010. După ce au produs muzică separat din 2004, Thom și Idir au fost prezentați unul altuia de catre un prieten comun și au decis să facă muzică împreună. În 2013, single-ul lor Faith a cucerit posturile de radio din întreaga lume și chiar a atins statutul de platină în Africa de Sud și Suedia. În acel an, au intrat pentru prima dată în top 100 DJMAG și nu au mai părăsit lista de atunci. De asemenea, au câștigat premiul IDMA pentru cel mai bun act revoluționar la nivel mondial.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT