LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
acum raluka

Raluka a revenit cu piesa „Acum” la care a filmat videoclip

we ❤️ music
Raluka, una dintre cele mai puternice voci feminine din Romania, cu un timbru vocal inconfundabil, jurat la show-ul muzical Superstar, lanseaza piesa “Acum” împreună cu HaHaHa Production.

Piesa “Acum”, este o piesa de dragoste sub forma unui ultimatum, acum ori niciodata. “Acum” este o piesa de iubire, un wakeup call mai exact. Este o situație actuala cu care se confrunta fiecare dintre noi pentru ca nu știm sa prețuim ce avem, o facem după ce pierdem acel lucru, om sau șansă. Vreau ca voi, cei care ascultați aceasta piesa sa intelegeti ca nu este una trista ci din contra este mai mult un sfat. Atunci când întâlniți iubirea, când găsiți acel om din viața voastră sa îl țineți acolo, nu fugiți și nu lăsați iubirea sa va scape printre degete. Eu zic sa facem așa: voi ascultați piesa, va faceți timp pentru iubire și îmi spuneți după ce părere aveți”, declara Raluka.
Colaborarea cu HaHaHa Production a luat amploare in urma unui camp muzical unde au fost compuse “Acum” , dar si multe alte piese care se vor lansa anul viitor.
Piesa este o coproducție între HaHaHa Production și Ghost Records. Textul și muzica piesei sunt compuse de Dorian Micu, Roland Kiss, Ana Stancu si productia ii apartine lui Roland Kiss.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT