LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Mahalo lanseaza High Life

we ❤️ music

Pregătește-te să dansezi: Mahalo lansează High Life, o nouă piesă captivantă

Mahalo, vedetă în ascensiune pe scenă muzicii electronice de dans, lansează cel mai recent single al său, High Life. Piesă este acum disponibilă pe principalele platforme de streaming.

High Life este o piesă optimistă și plină de energie, care prezintă sunetul caracteristic al lui Mahalo, îmbinând elemente de deep house, tropical house și future bass. Cu sound-ul său captivant, piesă îi va convinge pe ascultători să danseze și să cânte împreună.

Mahalo, care provine din Hawaii, s-a impus rapid drept unul dintre cei mai interesanți artiști din lumea EDM. El a strâns deja milioane de stream-uri pe platforme precum Spotify și SoundCloud și a cântat la unele dintre cele mai mari festivaluri și cluburi de pe tot globul.

High Life este doar cel mai recent dintr-un șir de hituri de la Mahalo, care a devenit cunoscut pentru amestecul său unic de sound-uri tropicale și energice. Cu ritmul său molipsitor, High Life va fi cu siguranță un favorit al fanilor și va consolida și mai mult locul lui Mahalo că unul dintre cei mai interesanți artiști din muzică electronică.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT