LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Justin Bieber a lansat cel de-al șaselea material discografic care se numește „Justice”

Justin Bieber a făcut 27 de ani pe 1 martie și tocmai a lansat un nou album cu câteva piese senzaționale.

Toată lumea îl știe pe Justin Bieber, puștiul minune care s-a lansat încă din copilărie și a devenit celebru datorită pieselor sale.

Justin Drew Bieber a fost descoperit de Scooter Braun care l-a decoperit și l-a văzut pe Youtube. Era în anul 2007 și managerul a fost impresionat de ce făcea puștiul și astfel a aflat numele teatrului în care Justin cânta, precum și școala lui și într-un final a contactat-o pe mama sa Pattie, care a fost reticentă din cauza faptului că Braun era evreu. La vârsta de 13 ani, Justin a plecat în Atlanta, Georgia pentru a înregistra demo-uri, iar cu o săptămână mai târziu a cântat pentru Usher.

Acum Justin Bieber a lansat al șaselea sau album „Justice” care include hituri precum „Holy” (feat. Chance The Rapper), „Lonely” (feat. Benny Blanco), „Anyone” și „Hold On”, piese care împreună au peste 2 miliarde de ascultări și care se regăsesc în topurile radio din lumea întreagă. Totodată, pe material mai regăsim piesa „Peaches”, feat. Giveon și Daniel Caesar, dar și colaborări surpriză cu The Kid LAROI, Dominic Fike, Khalid, Beam și Burna Boy. Odată cu lansarea albumului, Justin Bieber a lansat și videoclipul piesei „Peaches”, regizat de către Colin Tilley.

Campania de promovare a albumului a fost susținută de numeroase concerte live, precum concertul de Revelion susținut de T-Mobile, concertul live de pe TikTok “Journals Live”, concertul pentru Spotify, dar și performance-uri la diferite gale de premii: Nickelodeon Kids’ Choice Awards, The American Music Awards, The People’s Choice Awards și altele. Pentru a promova tema albumului, Justin a făcut echipa cu Propeller, o platforma digitală care își dedică activitatea pentru a sprijini dreptatea și vindecarea în acțiune.  Justin își continuă drumul în a deveni unul dintre cei mai mari artiști din istorie, acumulând în timpul carierei peste 75 milioane de stream-uri, peste 70 milioane de albume vândute, fiind și artistul cu cei mai mulți abonați pe YouTube (peste 60 milioane), dar și artistul cu cei mai mulți ascultători lunar pe Spotify (peste 65 milioane).

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT