LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
aura b

we ❤️ music

Interviu Aura B.: “Noua piesă are un mesaj pentru o persoană dragă din viața mea”

Îndrăgita solistă a revenit în atenția fanilor cu o nouă piesă, un nou videoclip și o mulțime de surprize muzicale. Aura B. ne-a povestit mai multe detalii despre ea și cariera ei muzicală într-un interviu exclusiv pentru WeLoveMusic pe care îl puteți citi în continuare.

WeLoveMusic: Hello, Aura B. Ai revenit în atenția fanilor cu o nouă piesă și un videoclip. Cum se numește piesa și ce mesaj transmiți?
Aura B. : Nouă mea melodie se numește “Quedate Aqui“, este o piesă scrisă în totalitate de mine, inspirată din viața mea personală, emoții pe care le-am pus în această melodie în urma unor evenimente triste pe care le-am avut. Melodia are un mesaj pentru o persoană dragă din viața mea și sper din tot sufletul să fie pe placul publicului care iubește acest gen muzical și nu numai.

Ai filmat și un videoclip? Cât au durat filmările?
Clipul piesei “Quedate Aqui” a fost filmat în Londra, un oraș pe care-l iubesc, filmările au durat 3 zile, puteam să fac chiar și un film numai din peripețiile avute în timpul filmărilor. În timp ce filmăm în studio unul dintre cadre, unde era nevoie de mult fum, cum aici sunt alarme peste tot și sunt ale naiba de sensibile, a început să sune, nu o alarmă, ci mai multe, în urmă cărora m-am trezit la ușă cu poliția, pompierii. A trebuie să le explic ce se întâmplă, parcă ar mai fi vrut să stea să asiste la filmări dar din păcate nu se putea. Altă întâmplare amuzantă, acum când vă povestesc este amuzantă, dar atunci ne’am speriat cu toții, a fost cea cu lumânările.

Ce s-a întâmplat?
Am avut probleme cu lumânările pentru că a trebuit să le lăsăm să ardă pentru a avea acel cadru minunat doar că nu ardeau doar ele, ci și vestimentația și multe alte accesorii de care aveam nevoie ceea ce însemna să anulăm tot. Norocul nostru a fost ca regizorul s-a dus să verifice cât mai durează până putem filma cadrul și a sesizat ce minune se putea întâmplă. Ne-am speriat grav cu toții.

Cu cine ai colaborat?
De regie s-a ocupat Lotfi Kaz de la Lotfi Kaz Film iar de machiaj a avut mare grijă Suzanne Decaux (Suzy Decaux) Suzy Beauty instagram.com/suzy.assia Mai multe detalii aici Instagramul solistei este: www.instagram.com/aurabofficial, Iar pagină de facebook – https://www.facebook.com/aurabofficialpage
Mai multe detalii pe http://www.aurab.ro

Ne poți spune ceva despre ține, despre calitățile tale?
De calitățile mele că și artist și că om: sunt o persoană foarte foarte miloasă, nu pot suportă să văd oameni suferind, mi-l milă de bătrânii neajutorați. Că și artist, trăiesc ceea ce cant, nu doar cant. Sunt piese pe care le iubesc dar pr care nu le pot cânta fără a începe să plâng.

Ce zodie ești și cum ești în realitate?
Fiind în zodia GEMENI, sunt o persoană care trece de la o stare emoțională la altă foarte repede. Vorbesc mult, când mă simt bine și sunt liniștită, și deloc, când nu sunt în largul meu dar asta cred că face toată lumea.

Cum ești pe scenă?
Pe scenă am avut emoții la începutul carierei mele muzicale care s’au diminuat în timp. Acum, pe scenă, simt doar emoțiile pieselor și mai ales emotiilr transmise de public. Pentru mine, starea lor emoțională și spirituală mă hrănește, mă motivează, de aceea pe scenă mă simt ACASĂ.

Ce faci în timpul liber?
În timpul liber îmi place să conduc. Ador să conduc mașină. Pot spune că nimeni niciodată nu mi-a condus mașină personală pentru că nu am fost de acord. Mașină eu nu o dau. Este personală. În timpul liber îmi mai place să scriu, să compun, nu mereu, ci doar când am inspirație. Mi-aș dori să am mereu inspirație dar…din păcate nu am.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT