stefania

Ștefania a lansat videoclipul piesei Ka Wela

we ❤️ music
Fosta concurentă de la "Asia Express" și iubita lui Speak este pe val și iată că a lansat o nouă piesă pentru fanii ei. Ștefania a lansat piesa "Ka Wela" la care a filmat și un videoclip destul de interesant pe care îl puteți urmări în continuare.

Ștefania a devenit o prezență “vânată” în media, câștigând rapid simpatia publicului, după apariția ei în cadrul emisiunii-concurs “Asia Express” sezonul 3, difuzată pe Antena 1. La vârsta de doar 24 de ani, Ştefania este o artistă desăvârşită: cântăreaţă, influencer și antreprenor. Noul single “Ka Wela” este produsă cu contribuția unor persoane deosebit de talentate precum Eduard Furfurica, Lorena Stoian, Andreea Dragu (muzică și text), producția realizată de Johnny Made iar videoclipul a fost regizat de Daragiu. “Sunt super entuziasmată de lansarea piesei Ka Wela. În ultimele zile nu mai aveam răbdare să ascultați și voi melodia. Este o piesă care mă caracterizează foarte bine, mi-am dorit ca acest single să te facă să te miști încă din primele secunde. Deja nu mai e secret pentru nimeni că iubesc vara, soarele și căldura, iar exact asta înseamnă “Ka Wela”. Hot like a summer day. Am avut alături o echipă de oameni talentați care au înțeles de la început dorințele mele și le mulțumesc lor, dar mai ales fanilor și urmăritorilor mei pentru sprijinul lor.” a declarat Ștefania.
Stream & Download:
https://fanlink.to/kawela
Follow #ȘTEFANIA:
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3GyTy… Facebook: http://www.facebook.com/cristinastefa… Instagram: https://www.instagram.com/cristinaa.s… TikTok: https://www.tiktok.com/@cristinaa.ste…

Cine e Ștefania?
Ștefania s-a lansat în zona muzicală în anul 2017, realizând un cover la piesă “Nentori” al Arilenei Ara, care a depășit un milion 300 de mii de vizualizări pe Youtube, într-un timp foarte scurt. Tot în toamna anului 2017, Ștefania lansează primul sau single “Drinking about you” urmat de un featuring cu Speak pe piesa „Timpul”, iar apoi “Solo un momento” și “Veneno”. În vara anului 2018 Ștefania a fost special guest pe featuring-ul dintre Speak și DJ LLP, “Te fac un dans”, acesta fiind însoțit și de un videoclip pe măsură. Colaborarea Ștefaniei cu Nicole Cherry pe piesă „Esențele” s-a bucurat de un real succes, videoclipul ajungând la peste 5 milioane 800 de mii de vizulizari. Ascensiunea Ștefaniei în topurile muzicale a fost considerabilă în toamna anului 2019 când piesă „Aleg să iert” a ajuns pe locul 1 în numai 3 zile de la lansarea acesteia, în prezent numărând peste 9 milioane de vizualizări. La finalul anului 2019 Ștefania a participat împreună cu Speak la emisiunea difuzată pe Antenta 1, Asia Express sezonul 3, iar anul 2020 a venit cu multe lansări din partea artistei.”Gospodiva”, “Aleg să iert” sau “Petale”.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT