LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Jon Brian si Elizza - Pe la 16 ani

we ❤️ music

Jon Brian și Elizza lansează “Pe la 16 ani”

Jon Brian, artistul cunoscut pentru colaborările cu Sandra N. (Trandafiri) și Mellina (Rămas bun), lansează un nou single și videoclip - “Pe la 16 ani”. Piesă este compusă chiar de Jon, împreună cu UnderVibe, și reprezintă o colaborare cu fosta concurență The 4 și Superstar, Elizza. Videoclipul este regizat de Alex Marica (Călătorie Magică).

“Iubirile, câteodată, se pierd în trecut, dar niciodată nu vom uită acele persoane ce ne-au rănit, deși noi, probabil am continuat să le îndrăgim. Există acea limita, dureroasă, când trebuie să punem punct, dar întotdeauna rămâne amintirea. Din păcate, în dragoste și în război nu există reguli. Mă vreau înapoi, la 16 ani! Un motto în care cu siguranță ne vom regăși mulți. Am scris această piesă stand singur în casă 14 zile cu o afecțiune de care niciunul dintre noi nu vrem să ne mai amintim. Am îmbinat momente din viață mea cu clipe ce mi le-am imaginat, trăite de alte persoane”, a declarat Jon Brian.

Elizza a adăugat și ea: “Mi-a plăcut piesă când mi-a fost propusă și mă bucur că s-a pliat perfect pe vocea mea. Am lucrat foarte bine cu Jon și cu UnderVibe și sunt sigură că nu va fi ultima colaborare. Sper că ascultătorii să se regăsească în piesă și să o asculte cu plăcere.

“Am ales-o pe Elizza pentru această colaborare, deoarece mi-a plăcut foarte mult timbrul ei vocal, un glas aparte, de care muzică românească are nevoie. A dat o notă romantică piesei și mă bucur foarte mult că am reușit să cântăm această piesă împreună”, a completat Jon Brian.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT