LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Interviu: Keo “Odată cu noua mea piesă fanii vor avea și o mare surpriză”

În ultimele luni Keo a avut o mulțime de probleme de sănătate însă a avut familia alături de el trecand mai ușor peste tot. De aceea am stat de vorbă cu solistul și compozitor despre viața de famiie și carieră și am realizat un interviu pentru WeLoveMusic pe care îl puteați citi în continuare.

WeLoveMusic: Ce mai face Keo din punct de vedere muzical?

Keo: Acum lucrez la următoarea lansare, o piesă care va avea videoclip nou și se va numi “Când iubești cu adevărat”, cred că este una dintre cele mai bune piese ale mele din ultimii ani, după părerea mea. Și abia aștept să filmez clipul și să lansez pentru că vreau să profit de vremea asta bună. Și apoi vreau să va invit pe stadion la Arena Națională, pe 18 septembrie, la “Forever Hits”, un eveniment special. Vor fi câteva nume mari de afară. Eu sunt brand ambasador, reprezint proiectul, făcut cu un bun prieten de-al meu. Am mai colaborat în trecut și a ieșit bine. Mă știu cu majoritatea artiștilor și e un proiect mega mare, senzațional. Imens. Va avea loc o singură zi, va fi mega bombă, cu muzica anilo 80-90.

Sunt nume mari din muzică internațională, i-ai întâlnit pană acum?

Da, am avut ocazia să ne cunoștem, să vorbim, mai ales că ei au venit și în 2019 la Timișoara și i-am întâlnit. Sunt poze cu noi pe instagram de atunci.

Te-ai gândit la o posibilă colaborare cu ei?

Am tot vorbit la un moment dat dar a venit pandemia, însă vom relua discuția acum pe 18 septembrie.

Apropo de colaborări, piesa asta pe care o vei lansa în curând este solo sau o vei cânta cu cineva?

E solo însă voi avea o surpriză, apare cineva în clip dar și pe piesă. Vreau să fie surpriză și nu voi dezvălui momentan. Voi mai ține secretul…

Ai colaborat cu Pavel Stratan, cu Alexandra Ungureanu… ce ai mai făcut între timp?

Ultima piesă lansată în calitate de cântăreț a fost colaborarea cu Stratan, apoi am colaborat și cu Proconsul și Bogdan Mihai la piesa “De aș fi un înger” la care au făcut videoclip și a fost lansată la cei din trupa pe canalul de Youtube pe 20 ianuarie anul acesta. Cu Alexandra Ungureanu am lansat la penultima ei piesă în calitate de compozitor și producător.

Ai început spectacolele, ai urcat pe scenă?

Recunosc că nu am urcat încă pe scenă dar au început să apară. Dar au fost și evenimente private.

Ce ai făcut în perioada asta de izolare?

Am făcut muzică, am profitat de timpul liber că să fiu în familie dar am avut și o problemă de sănătate, o perioada mai grea din punct de vedere al sănătății. Acum sunt mai bine, au trecut deja două luni… Mi-am reluat viața normală.

Ce face Alexandra, nu v-ați gândit să faceți și voi o colaborare?

Ea a ieșit pe TV cu o piesă făcută de mine, “Înainte de tine”, a fost cu Arya, fetița noastră.

Arya, fetița voastră, vă moștenește talentul?

Da, da. E inebunită după muzică, are 3 ani și jumătate. Îi place să cânte și e inebunita după Prince și Michael Jackson. Și mie îmi plac.

Planuri de vacanță, vara asta?

O să mergem câteva zile la mare și la munte, și sper să ajungem și prin Geneva.

Părinții tăi sunt aici sau plecați?

În momentul de față părinții mei sunt în România, au fost plecați un an și ceva din cauza pandemiei, iar acum au venit să ne vadă.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT