LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
edward sanda si cleopatra stratan

we ❤️ music

Cleopatra Stratan s-a întors din luna de miere și pregătește o surpriză pentru ziua ei de naștere

Cuplul format din Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-a întors mai repede din luna de miere și se pregătesc pentru ziua de naștere a solistei de pe 6 octombrie. Iar pentru această zi solistă pregătește o surpriză fanilor săi și nu numai. Iar această va fi foarte dulce

Pentru că solistă le pregătește fanilor ei o mare surpriză dulce ce se va lansa de ziua ei. Adică tortul Cleopatra Stratan care va fi foarte delicios iar acesta va fi făcut în colaborare cu cofetăria Dulcinella, cei care i-au făcut tortul de nuntă solistei. Cofetăriile Dulcinella sunt gândite în aşa fel încât să gășiţi în fiecare locaţie orice aveţi nevoie, cu orice prilej: de la o simplă prăjitură, atunci când vi se face poftă de ceva dulce, până la torturi pretenţioase pentru nuntă ori pentru aniversări. Toate sunt preparate manual, din ingrediente atent selecţionate. Recent, şi Cleopatra Stratan a apelat la ajutorul specialiştilor de aici, pentru cel mai important eveniment din viaţa ei, de până acum: nunta! Tortul pentru marele eveniment a fost pregătit în laboratoarele Dulcinella, iar procesul a fost extrem de simplu. Artizanii gustului Dulcinella pun la dispoziţia clienţilor un catalog cu torturi personalizate, din care vă puteţi alege modelul, iar ei se ocupă de design şi de arome, pentru ca petrecerea dumneavoastră să fie unică! În curând, cofetarii Dulcinella vor crea noi gusturi, pentru CandyBar-urile celor mai reuşite botezuri ori majorate.
Din 2019, gustul Dulcinella a ajuns şi în România. Târgu Neamţ, Piatra Neamţ ori Bacău sunt primele locaţii unde s-au putut testa produsele. În total, până acum, Dulcinella a cucerit zeci de oraşe din ţară. O echipă în continuă expansiune are grijă ca niciun client să nu plece nemulţumit de aici, iar asta se vede: cei peste 3 mii de oameni care comandă zilnic confirmă că produsele marca Dulcinella au nu doar gust excelent, ci şi… parfum de reuşită!
La inaugurarea primei loctii din Bucuresti au venit multe vedete
Şi bucureştenii se pot bucura deja de dulciuri desprinse din paginile revistelor. Dulcinella a inaugurat pe 24 septembrie 2021 prima locaţie din capitala României, pe Calea Griviţei, la numărul 395, iar evenimentul a fost un succes. Numeroase vedete, printre care Nicola, Oana Ioniță și cei doi copii ai săi, Maria Constantin, Oana Lis, Nico, Kamara si Gabriella Nastas, Florin Burescu, Maria Constantin cu iubitul au sosit să descopere și să redescopere universul Dulcinella. Nici Edward Sanda nu a lipsit. Și a însoțit proaspăta soție. Cleopatra Stratan, alături de Paula Seling și de Ion Paladi au fost, și de această dată, alături de echipa Dulcinella, în calitate de ambasadori ai brand-ului de delicii. Evenimentul, prezentat de Cătălin Măruță, a fost transmis și live pe Facebook, pentru ca și cei din fața ecranelor să poată fi parte din noul capitol Dulcinella. Iar istoria se va repeta! Extrem de curând, cofetăria se pregăteşte să deschidă încă trei locaţii în unele dintre cele mai tranzitate puncte din oraş!

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT