LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Jessie Ware - Free Yourself

we ❤️ music

Jessie Ware a lansat single-ul “Free Yourself”

Jessie Ware a lansat single-ul “Free Yourself” - un imn despre pozitivism și auto-împuternicire alimentat de adrenalină, pentru a te simți bine pe ringul de dans. Melodia este co-scrisă și produsă de Coffee Clarence JR și de legendarul producător britanic Stuart Price, oferind o primă idee asupra celui de-al cincilea album al lui Jessie.

„Free Yourself este începutul unei noi ere pentru mine.” explică Jessie. „Sunt atât de încântată că oamenii o să aibă acest cântec pentru sfârșitul verii; să danseze, să nu simtă inhibiții și să se simtă bucuroși pentru că așa m-am simțit recent, fiind capabilă să merg din nou în turneu și să cânt din nou. Bucură-te de tine, eliberează-te!”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/JWFreeYourselfPR

Artista a reluat spectacolele ei live reprogramate din turneul, „What’s Your Pleasure?”, cântând la Glastonbury’s Park și Primavera Sound. Mai târziu, anul acesta o va vedea pe Jessie în Statele Unite pentru a-l susține pe Harry Styles în turneul său Love on Tour pentru 5 întâlniri la centrul United din Chicago.
În timpul finalizării turneului reprogramat, Jessie este înapoi în studio pentru a-și termina mult așteptatul al cincilea album de studio.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT