LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Sickotoy, Elvana Gjata și INNA - papa

we ❤️ music

O nouă colaborare între Sickotoy, Elvana Gjata și Inna la piesa “Papa”

Super colaborare între Sickotoy, Elvana Gjata și INNA, artistele numărul 1 în Albania și România pentru piesa ”Papa”. Vara este din ce în ce mai plină de muzică bună. Sickotoy, producătorul premiat la Grammy colaborează cu Elvana Gjata, una dintre cele mai populare artiste din Albania și INNA, artist internațional cu numărate hituri care au cucerit publicul din toată lumea și lansează ”Papa”.

Piesa a fost produsă de Sickotoy, scrisă de Alex Cotoi, Adelina Stîngă, Elvana Gjata, Alexandra Apostoleanu și versuri de Adelina Stîngă și Elvana Gjata.
”Papa” te cucerește de la prima ascultare cu ritmul captivant și videoclipul muzical energic și plin de culoare, outfituri stylish, filmat la Novum by the Sea, regie și DoP Bogdan Păun și Alexandru Mureșan de la NGM Creative.
Sickotoy este unul dintre cei mai apreciați producători, cu cel mai recent single lansat “Call 911” ft. Maruv care este pe locul 8 în topurile din Ucraina, pe locul 7 în România, pe locul 13 ăn Rusia, Armenia, Moldova și Belarus.
Elvana Gjata, artistul numărul 1 din Albania, este cunoscut pentru lansări precum ”Fustani” care a fost pe locul în Albana și locul 73 în Elveția. Ea a fost pe aceleași scene cu artiști de renume precum Miley Cyrus, Calvin Harris și Dua Lipa.
Pentru INNA, artistul numărul 1 din România, a fost un an extraordinar. După ce a cucerit topurile cu ”Flashbacks” (care a fost pe locul 1 în Rusia pentru 9 săptămâni consecutive), au urmat două colaborări extraordinare cu Alok, DJ-ul numărul 5 din lume și Sofi Tukker pentru ”It Don’t Matter” și cu Flo-Rida și Timmy Trumpet pentru “Summer’s Not Ready”,
”Este o onoare să colaborez cu Elvana și INNA, două artiste extraordinare pe care le admir și care au făcut piesa ”Papa” să prindă viață. Sper să fie o piesă care să vă facă zilele de vară minunate și să vă distrați”, a spus Sickotoy.
”A fost minunat să lucrez pentru ”Papa” cu Sickotoy și cu INNA. Am vorbit cu Sickotoy de ceva timp să colaborăm și mi-a plăcut piesa de la primul demo. Cu atât mai mult și că este INNA parte din această colaborare. A fost o atmoferă extraordinară la filmări, m-am distrat alături de ei și simt că îi cunosc dintotdeauna, sunt oameni minunați”, a spus Elvana.
”Îmi place să mă bucur de viață și îmi place să aduc fericire în viețile oamenilor prin muzica mea. Piesa ”Papa” este o invitațe la distracție și la a profita de vară la maximum”, a spus INNA.
Sickotoy a lansat multe piese precum ”Addicted” cu Minelli, ”You Don’t Love Me” cu Roxen, ”VKTM” cu TAG și INNA care au cucerit topuri din Belgia, Bulgaria, Cipru, Franța, Grecia, Italia, Kosovo, Lituania, Rusia, Slovenia.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT