LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Iuliana Beregoi

we ❤️ music

Iuliana Beregoi: “Următoarea piesă o să o auziți în filmul “Două inimi”

In ultimii ani Iuliana Beregoi a devenit una dintre cele mai iubite soliste dar si vedeta de film. Iar din acest sfarsit de saptamana o sa o vedeti pe tanara in noul film "Doua inimi" unde o vedeti intr un alt rol decat erati obisnuiti. Iar pentru voi am aflat mai multe intr un intr un interviu exclusiv

welovemusic: Revii în cinema cu filmul “Două inimi”. Ce ne poți spune despre rolul tău?
Iuliana Beregoi: Două inimi, daa, revenim în cinematografe cu filmul Două inimi. Un film foarte special pentru mine. Un film unde o să mă vedeți altfel decât m-ați văzut până acum. O joc pe Lexi și mă regăsesc foarte mult în Lexi pentru că sunt la fel de impulsivă, sunt la fel de nebună, sunt la fel de nervoasă și câteodată prea certăreață.

Dar despre colegi? Cu cine ți-a plăcut să joci?
Mi-a plăcut foarte mult să joc cu toți colegii mei. Fiecare este special pentru mine și mă bucur enorm de mult că am lucrat împreună.

Ne poți spune dacă ai avut o scenă mai grea?
Da, am avut o scena mai complicată. O scenă pe care o să o vedeți. Nu pot să vă spun prea multe despre aceea scenă, dar nu pot să zic că a fost complicată… a fost o scenă în care m-am simțit puțin prost, dar o să vedeți toți pentru că probabil și în sală, când o să văd scena aia o să mă simt prost, dar e foarte amuzant.

2022 a fost un an special și se termină în forță. Ne poți spune dacă a fost cum ți-ai dorit sau a fost peste așteptări?

2022 a fost cel mai frumos an de până acum și asta probabil o să zic despre fiecare an în continuare pentru că asta contează cel mai mult ca fiecare an să fie mai bun și mai bun. Sincer am avut mai puține aștepări de la 2022, dar se pare că am reușit să fac mult mai multe și asta mă face foarte fericită.

Vin sărbătorile, ne poți spune dacă ai vorbit cu Moșul și unde te va prinde?
Da, i-am scris deja scrisoare lui Moș Crăciun. Toți anii trecuți, moșul m-a prins în Republica Moldova. Anul acesta o să mă prindă în România, pentru că pe 23 o să fim la lansare în București și probabil nu o să ne mai întoarcem și mult mai bine o să sărbătoresc Crăciunul altundeva și o să fie foarte interesant și o să ne simțim foarte bine, sunt 100% sigură.

Cum era Crăciunul în copilărie? Mergeai la colindat?
Crăciunul în copilărie îl sărbătoream în fiecare an la bunici și îl sărbătoream pe 7 ianuarie pentru că noi, cei din Republica Moldova sărbătorim Crăciunul pe vechi și mergeam la conlindat. Colindam cu sora mea, mergeam și făceam bani.

Ce alte proiecte ai? Pe când următoarea piesă?
Am foarte multe proiecte și pe anul acesta și pe anul viitor foarte multe. Următoarea piesă o să o auziți în filmul Două inimi, un film foarte special, trebuie să mergeți cu toții, să veniți să-l vedeți alături de noi fiindcă o să vedeți foarte multe momente speciale. Și pe lângă acestea și piesa mea nouă cu Ceanu.

Ce iți dorești pentru 2023?
2023 trebuie să fie un an mai bun decât 2022, asta îmi doresc cel mai mult de la anul 2023. Să fie mai bun decât toți restul anilor pentru că așa trebuie să fie în fiecare an.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT