LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Jessie Ware a lansat single-ul Begin Again

we ❤️ music

Jessie Ware a lansat single-ul “Begin Again”. ‘THAT! FEELS GOOD!’, noul album al artistei, va apărea pe 28 aprilie

Noul single al lui Jessie Ware, „Begin Again”, a fost una dintre primele melodii scrise pentru viitorul album și a fost inspirată de timpul petrecut în America de Sud, cuprinzând căldura și senzualitatea Braziliei. De asemenea, se bazează pe baza piesei „What’s Your Pleasure” - un număr disco gospel, strălucitor și glorios, care radiază energie nemărginită și atât de mult groove.

Single-ul este preluat de pe viitorul al cincilea album de studio al lui Jessie, „That! Feels Good!’, lansat prin EMI Records pe 28 aprilie.
Jessie Ware, cântăreața și compozitoarea de 6 ori nominalizată la Mercury Prize și de 6 ori la BRIT, revine cu un nou album fenomenal care stabilește de ce Ware este una dintre cele mai venerate, admirate și iubite voci în fruntea muzicii pop britanice.

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/JessieWareBeginAgainPR

Noul material este continuarea celui de-al patrulea album de studio al lui Ware, „What’s Your Pleasure” din 2020. Intrând în topurile de albume din Marea Britanie pe locul trei, „What’s Your Pleasure” este cel mai de succes album al lui Jessie de până acum, aducând vânzările totale de albume la 2,2 milioane în întreaga lume, alături de 2,4 miliarde de streamuri globale. Anul trecut, Jessie a finalizat o serie fantastică de spectacole live, inclusiv seturi de definire a carierei la Glastonbury și Primavera.

De asemenea, un podcaster popular, Jessie și mama ei Lennie găzduiesc podcastul numărul unu, câștigător al premiului NME, „Table Manners”, care a fost descărcat de peste 50 de milioane de ori până în prezent. Oaspeții au inclus Dolly Parton, Sir Paul McCartney, Dua Lipa, Baz Luhrmann, David Schwimmer, printre mulți alții.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT