LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Stormzy x FLO x Hide & Seek Remix

we ❤️ music

Stormzy face echipă FLO pentru „Hide & Seek Remix”

Stormzy face echipă FLO pentru „Hide & Seek Remix”. După ce a ajuns luna trecută pe locul 1 cu cel de-al treilea album, aclamat de critici, „This Is What I Mean”, muzicianul britanic Stormzy a deschis anul 2023 cu o variantă atrăgătoare a „Hide & Seek", în colaborare cu FLO.

Tocmai anunțat ca Sound Of 2023 de la Radio 1 printr-un clip video de Stormzy însuși, FLO este primul grup care a câștigat atât sondajul BRIT Rising Star, cât și sondajul BBC Sound Of, la mai puțin de un an după lansarea single-ului lor de debut – “Cardboard Box”.
Produsă de producătorul britanic AOD, versiunea alternativă prezintă un vers nou-nouț, prin amabilitatea lui FLO, oferind un sunet delicat și emoționant, permițând ca pacea interioară să fie centrală pe parcursul adaptării pline de suflet. Până în prezent, versiunea originală a „Hide & Seek” a atins peste 60 de milioane de stream-uri, este certificată cu discul de argint în Marea Britanie și a fost prezentă 7 săptămâni consecutiv în top 10 din Marea Britanie!
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/HSRemixPR
Un salt îndrăzneț, curajos înainte de la cele două înregistrări anterioare #1, apreciate de critici, „Gang Signs & Prayer” și „Heavy Is The Head”, aceasta nu este muzică, pur și simplu, pentru topurile pop, ci mai degrabă o scrisoare de dragoste intimă către muzică și una care prezintă teme intens personale și lirice, care scot la iveală vulnerabilitățile, regretul, fragilitățile, vindecarea, bucuria și triumful într-o manieră și într-o măsură care reformează noțiunea despre ceea ce artiștii rap ar putea face și ar fi în mod tradițional.
Încrederea care a condus albumul a provenit dintr-un loc mai profund și mult mai spiritual decât am văzut de la Stormzy anterior. Pentru tot succesul și premiile pe care le-a acumulat în timpul scurtei sale cariere meteorice, lockdown-ul care a rezultat din pandemia de coronavirus i-a oferit ce îi lipsea de mult: timpul. Și datorită simțului său de realizare, după Glastonbury, a fost, pentru prima dată, în poziția de a profita la maximum de ea.
O mare parte din energia creativă care a modelat albumul a apărut dintr-o tabără de muzică de pe Insula Osea – o insulă îndepărtată din estuarul Essex, care este accesibilă doar prin intermediul Roman Causeway timp de patru ore pe zi, la reflux. Înconjurați de producători și muzicieni de vârf, în fiecare dimineață mâncau și se rugau împreună, apoi petreceau restul timpului conduși de culmi creative de talentul celuilalt. „Când auziți de tabere de muzică, întotdeauna sună intens și sumbru”, spune Stormzy. „Oameni care spun: „Trebuie să facem un album.” „Trebuie să facem niște înregistrări de succes.” Dar asta se simțea frumos liber. Cu toții suntem muzicieni, dar nu am făcut întotdeauna muzică. În unele zile jucam fotbal sau ne plimbam făcând poze. Și produsul secundar a fost o muzică foarte frumoasă. Pentru că atunci când te căsătorești cu acest etos de muzicieni de talie mondială și cei mai buni producători, scriitori și artiști din lume, iar noi suntem într-un singur spațiu, aceasta este o rețetă pentru ceva ce nimeni nu și-l poate imagina cu adevărat. Nici măcar nu poți calcula cu ce va veni asta. Și a venit cu o mare parte din acest album.”
Rezultatul net este că, în timp ce „This Is What I Mean” seamănă foarte mult cu Stormzy, nu sună ca niciun album Stormzy pe care l-ați mai auzit vreodată.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT