LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
wrs dont rush

we ❤️ music

WRS lanseză o nouă piesă de pe EP-ul Mandala – “Don’t Rush”

WRS e unul din finaliștii selecției naționale de la Eurovision prin piesa “Llamame”, dar asta nu-l oprește să lanseze muzică. “Don’t Rush” este o nouă piesă, cu vibe-ul exotic specific lui wrs, ce va fi inclusă pe viitorul său EP MANDALA.

Piesa a fost compusă de către wrs, Costel Dominteanu și Darius Țăran, iar de producția piesei s-a ocupat Costel Dominteanu. Vizualul ce însoțește piesa este filmat de wrs în Tenerife, pentru a capta vibe-ul exotic ce îl definește.
Wrs este un artist multidisciplinar cu o viziune unică asupra artei, el fiindu-și si propriul regizor la acest videoclip. Înainte de a face pasul în față ca vocalist, a fost dansator pentru alți artiști sau televiziuni. În 2015 era implicat în trupa SHOT, astfel începându-și cariera muzicală. Doi ani mai târziu părășește proiectul pentru a merge în Londra unde și-a perfectat abilitățile de compozitor. În 2020 semnează cu Global Records, iar de atunci nu s-a oprit o zi din pasiunea lui și a lansat în continuu. Printre piese amintim: “Tsunami”, “Amore”, “why”, “la răsărit”, iar lista poate continua. Wrs este un artist ce poate fi auzit și la radio, piesa “Amore” este Top 10 Radio România.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT