LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Otilia colaborează cu Christian Eberhard și Caitlyn pentru “Criminal”

Cu un focus creativ îndreptat către producție, Christian a avut, de-a lungul carierei sale, oportunitatea de a lucra cu artiști importanți din industrie, precum Alexandra Stan, Andra, Otilia, Lary Over, Loredana și Lanberry.

Fanii celor trei artiști au parte de o nouă colaborare interesantă: “Criminal”, un mix interesant între Cristian Eberhard, Otilia și Caitlyn, care evidențiază cât de mult te poate costa o greșeală în dragoste, mai ales când iubirea este una sinceră.

Christian Eberhard își însușește de o bună perioadă de timp rolul de producător principal al Roton Music. Iar acum a lansat “Criminal”, o piesă cu Otilia și Caitlyn. ”Criminal” este doar una dintre multele surprize pe care le am pregătite pentru următoarea perioadă. Mi-a plăcut să colaborez cu Otilia și Caitlyn, iar faptul că fiecare dintre noi crede foarte mult în această piesă cu siguranță a ajutat. Sper că piesa să între în cât mai multe dintre playlist-urile voastre și să fie ținută cât mai mult pe repeat, spune Eberhard. “Dragoste de la Prima Audiție! Prima dată când mi-a fost prezentată piesa, era cântată doar de Caitlyn. Dar mi-a plăcut atât de mult încât am simțit că versurile mi se potrivesc atât de bine pe voce încât am zis că trebuie să fiu și eu neapărat pe piesă. Și așa a și rămas! Sper că această colaborare să fie pe placul fanilor și să îi surprindem cât mai plăcut”, adaugă Otilia. “Criminal” vine cu un vibe fresh, neexploatat în România și cred că avem nevoie de asta. După o pauză de un an mă bucur să revin cu o piesă în spaniolă alături de Otilia. Enjoy!, continuă Caitlyn. Piesele lui Christian Eberhard au reprezentat o prezență constantă pe toate posturile de radio importante din România, dar și din străinătate prin colaborările sale internaționale. Cu zeci de milioane de vizualizări și streaming-uri însumate de toate proiectele sale, decizia de a fi investit īn rolul de producător principal īn cadrul Roton Music a fost una mai mult decât naturală.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT