LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Holy Molly Shot a friend

we ❤️ music

Holy Molly a revenit cu noua sa piesă – Shot a friend

Holy Molly lansează single-ul „Shot a friend” după succesul pieselor “Twinkle Twinkle” și “Menage A Trois”. “Shot a friend” este piesa în care Holy Molly face un pas înapoi și o lasă pe Maria să povestească. Cântecul este despre episodul în care ne indrăgostim, fără să ne dăm seama, de partenerul celui mai bun prieten.

Versurile și muzica au fost compuse de către Olivia Addams, Marius Dia și Alex Parker, iar de producția piesei s-a ocupat integral Alex Parker.
“Piesa a apărut de nicăieri în timp ce eram în studio pe un fundal ploios. Din cauză că a venit așa de nicăieri, am lăsat inspirația să mă ghideze și m-a dus către cele mai adânci sentimente: trădare, vinovăție, iubire, iertare, obsesie și tot ce este între. Cum v-am obișnuit, mi-am luat inspirația din experiențele personale. Voi știți cel mai bine că imi place să fac asta în piesele mele” a declarat Holy Molly.
În prezent, Holy Molly lucrează la videoclipul piesei “Shot a friend” care va fi lansat săptămâna viitoare.
Piesele anterioare au răsunat în aproape toate teritoriile europene. “Twinkle Twinkle” a strâns 7M de stream-uri pe Spotify. A intrat in Viral 50 Daily/Weekly în Norvegia, Suedia și România. În topurile Dance Apple a fost în Suedia, România, Danemarca, Bulgaria, Norvegia, Croatia, Lituania și Namibia. “Manage A Trois” a strâns 37M de stream-uri pe Spotify și a intrat in Viral 50 Weekly în Danemarca, Finlanda, Norvegia, Lituania, Slovacia, Ungaria, Elvetia, Latvia, Germania, Polonia, Suedia, Cehia, Austria, iar în topurile Apple a fost în peste 80 de țări.
Holy Molly este o artistă completă, fiind cântăreață, compozitoare și actriță. Vede muzica în centrul artelor datorită puterii ei de a vindeca. Versatilitatea ei este ușor de intuit din piesele lansate, dar și din videoclipuri unde putem vedea foarte ușor paleta de personaje pe care le interpretează. Toate piesele Holy Molly au o amprentă personală puternică deoarece își lasă inspirația să provină din adâncurile sufletului. Ultimul single lansat “C’est la vie” a fost în colaborare cu duo-ul italiano-francez Shanguy și se bucură de susținerea radiourilor din Rusia, Ucraina și Polonia. În același timp, “Twinkle Twinkle” a fost ascultată în playlisturi precum Dance Bandeau, SLAP !, Bangers, Power Hour și Mainstage pe Spotify și pe Apple Music in TikTok Dance 2021.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT