LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
nicole cherry

we ❤️ music

Interviu: Nicole Cherry “Nu m-am gândit să schimb domeniul de activitate, rămân fidelă muzicii, prima și marea mea dragoste”

"Cireșica" a revenit în atenția fanilor și a lansat zilele trecute o nouă piesă cu Felix Noua, "În derivă". Așa că ne-am gândit să vorbim cu ea, mai ales ca pe Nicole Cherry toată lumea o știe de mică. Ce a ieșit, puteți citi în continuare din interviul pe care ni l-a acordat în exclusivitate.

WeLoveMusic: Au trecut opt ani de la debutul tău, de la lansarea piesei “Memories”. Ce-ți amintești de pe vremea aceea?
Nicole Cherry: Daaaa. Wow. Deja opt ani, iar eu îmi aduc aminte totul că și cum s-ar fi întâmplat în urmă cu un an. Pe 4 mai s-au făcut opt ani de când am lansat piesa „Memories” și îmi amintesc prima dată când mi-am ascultat piesa la radio, eram în mașină cu ai mei și am dat volumul la maxim și am țipat de fericire. Au urmat zeci de momente pline de fericire, primele întâlniri cu fanii, prezențele la radio, primele mele premii muzicale, concertele, evenimentele.
De la filmarea videoclipului piesei “Memories” ce amintiri ai?
A fost foarte tare!!! Am lucrat cu Alex Ceaușu și am filmat la malul marii noastre, chiar dacă toată atmosfera din clip te duce cu gândul la niște plaje exotice sau un loc inspirat din cultură R&B / reggae. Chiar și look-ul meu din clip, celebrele codițe, sunt inspirate de atmosfera aia. Filmarea a decurs în parametri normali, iar Alex era fascinat de câtă dezinvoltură aveam. Chiar dacă eram la prima filmare de videoclip, interacțiunile mele cu industria muzicală, industria entertainment-ului au existat dinainte. Codițele au fost realizate de către mătușa mea, care nu era hairstylist, ci manichiuristă. Iar look-ul era completat de un bronz care nu era natural, adică am folosit foarte mult autobronzant pentru a fi mulatră.

Nicole ai crescut sub ochii noștri și te-ai transformat într-o tânără sexy. Tu realizezi transformările prin care ai trecut?
Mulțumesc. Îmi dau seama că s-au schimbat multe lucruri între timp, cum este și normal. Pe atunci aveam 14 ani, acum 22. Transformarea a venit odată cu trecerea timpului și cu trecerea de la o etapă la alta, de la adolescenta cu codițe la o femeie. Dar, da, ca să îți răspund, le realizez în momentul în care mă uit la fotografii.
Ce urnează pentru tine din punct de vedere muzical? Tocmai ai lansat o colaborare muziclă. Care este povestea ei?
Într-adevăr. Am lansat melodia „No Te Sale”, alături de Jenn Morel, care performează foarte bine. Am avut zeci de interviuri în America Latină și Spania. Melodia mi-a propus-o Mădălin Roșioru, tot el fiind și cel care a compus-o alături de Erik Frank, iar propunerea colaborării a venit din partea casei mele de discuri, MediaPro Music. Iar potrivirea este perfectă. Dar am lansat și “În derivă”, o melodie foarte emoționantă, pe care mă bucur că am acceptat să fiu împreună cu Felix, căruia îi mulțumesc pentru invitație. Sunt foarte încântată că a ieșit acum, în preajma zilei de 1 iunie, ziua copilului. Nu uita să ai grijă întotdeauna de copilul din tine!”
Te-ai gândit vreodată în pandemie că îți poți schimbă domeniul de activitate?
Nu, nu. Rămân fidelă muzicii, prima și marea mea dragoste. Dar, între timp, fiind pandemie, am căutat să am și alte activități, precum lansarea brandului meu vestimentar, Ylla.ro, cu mai multe colecții.
Cum e relația cu părinții tăi? Tatăl tău te însoțea peste tot când erau evenimente…
Foarte bună! Da, și mă însoțește în continuare.
Cum a fost pentru tine 2020?
Ca pentru toată lumea, mai greu din lipsa interacțiunilor cu fanii, dar am putut să mă focusez pe înregistrat, creat, pe colecțiile Ylla, pe familie și prieteni.
Ai intrat în pandemie îndrăgostită, cu căței și afacere. Ți-ai mai dorit și altceva?
Cred că a fost suficient pentru perioada respectivă. Timpul le așează pe toate. Sper să fiu sănătoasă în continuare și să muncesc, să reușesc cât mai multe din ce îmi propun.
Ce-ți dorești pentru anul acesta?
Să prezint noi colecții Ylla, să lansez mai multă muzică, să lansez și acea colaborare internațională pe care am pregătit-o.
Cu cine ai vrea să colaborezi?
Sunt mai mulți artiști alături de care aș face melodii. Dar să zicem, cu Pablo Alboran, iar din România cu Smiley.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT