LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Interviu: Mihai Trăistariu “Regret că nu am făcut o piesă cu mama mea, însă poate fac cu fratele meu Vasile”

În ultima vreme Mihai Trăistariu este tot mai prezent pe la emisiuni tv fără să lanseze ceva nou. WeLoveMusic a stat de vorbă cu solistul despre viața lui și ne-a povestit care este marele său regret, despre muzică și reality-showuri din televiziune.

WeLoveMusic: Ce mai face Mihai Trăistariu din punct de vedere muzical?

Mihai Trăistariu: Momentan cu muzica sunt pe pauză. Am piese în lucru, eu am început să lucrez cu mai mulți compozitori. N-am lansat nimic pentru că nefiind concerte din cauza pandemiei nu scoți nimic înapoi. O piesă bună costă între 3000 și 5000 de euro, vii și cu videoclip, care costă și el, plus promovare, te duce la 20.000 de mii de euro. Pe care nu ai de unde să-i scoți, pentru că nu sunt concerte. O piesă are viață pe youtube, o lună, două, trei. Dacă nu ți-ai consumat succesul prin concerte nu scoți investiția. Mulți au stat în așteptare și eu am stat la fel.

Acum că se revine la concerte, ai oferte?

Am pentru vară, managera mea îmi găsise și înainte de pandemie concerte, aveam multe. Sper să fie vreo 10 terase, restaurante. Nu cred că vor fi permise concertele mari. Cum va fi cu vaccinul… O să-l fac. De la 1 iunie se dau drumul la concerte, așa sper.

Cum a fost de 1 mai pentru tine, legat de închirierea garsonierelor?

Nu au dat buluc, la 1 mai, de Paște. În niciun caz ca astă vară. Dar au venit și în extra sezon.

Ai o familie frumoasă, câți frați sunteți?

Suntem patru frați. Sora mea este la Iași, doctor, lector universal la catedra de matematică, căsătorită, unu frate e în Germania, Constantin, însurat, are o firma de construcții și Vasile, Trăistariu, pictor, necăsătorit.

Cum e relația cu ei?

Eu mă înțeleg bine cu toți, doar că nu ne mai întâlnim. Sunt ani buni de când nu ne-am mai văzut, doar cu Vasile din Piatra Neamț. Fiecare cu viața lui.

El a încercat să cânte? De ce nu faceți o piesă împreună?

Vrea să cânte, cântă la biserică, are glas. E moale, ca la călugări. Dar să știi că am un regret în viața asta. Mama chiar a cântat, a fost la “Steaua fără nume:, concurs de pe vremuri. O chema Natalia Antohi pe vremea aia, nu era Trăistariu. A murit în 2006, avea 60 de ani, după Eurovision. Regretul meu e că ea cânta prin casă cu mine și nu am făcut o piesă cu ea. Și m-am tot gândit de ce n-am făcut o piesă cu ea. Dar cu fratele meu e o idee să fac o piesă.

 Nu ai primit nicio oferta de a pleca în niciun reality-show?

La “Dansez pentru ține” m-au chemat de vreo patru ori. N-am fost pentru că eram varză la dans. După “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, m-au sunat pentru “Ferma vedetelor” și nu mă mai regăseam. Showurile astea cu muncă, cu sport, nu mă prind. Ei își doresc să faci și puțin scandal. Îmi era jenă, că oricât m-aș forța, nu mă regăseam, pentru că eu nu sunt așa. Am fost la “Te cunosc de undeva”, însă astfel de showuri nu se mai fac. Am fost în discuții pentru “Survivor – Romania”. M-au sunat, am cerut niște detalii, am vrut să știu ce bani se câștigă și ce trebuie să îndur. Ca să vad dacă se merită.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT