LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
COMA a lansat albumul Acordul părinților

we ❤️ music

COMA a lansat albumul “Acordul părinților”

COMA a lansat albumul "Acordul părinţilor", materialul discografic cu numărul cinci. Odată cu prezentarea albumului, COMA a lansat si piesa "Lauri".

“Lauri este a șasea si ultima semnătură de pe Acordul Părinților. A fost făcută cu ultimele picături din călimară și la o oră târzie… şi am pus în ea amărăciune şi dezgust, răceală, resemnare, indiferenţă, dar și un strop de melancolie. Și am râs. Pentru că ea mi-a zâmbit, mi-a spus “Curaj!”… și m-a îmbrățișat cu blândețe”, a declarat COMA.
Streaming link: https://COMA.lnk.to/AcordulParintilor
”Acordul părinților” este colecție de melodii rezultată în urma unui experiment desfășurat în timpul pandemiei, când membri formației au lucrat individual. Pe “Acordul părinților”, piesele sunt gândite în tandem, opunând diferite teme ale trăirilor noastre interioare ascunse sau uitate ca într-o balanță, în speranța unei confruntări care să ducă la echilibru.
Albumul este disponibil in format CD si vinil in magazinele de specialitate.
Tracklist:
1. Aurora
2. NYX
3. Iza
4. Calista
5. Naufragii (feat. Maru)
6. Lauri
“AURORA” a fost primul cântec de pe “Acordul părinților”. El poartă numele zeiței romane a dimineții pentru că mesajul său este strâns legat de puterea pe care o poate avea acest moment al zilei asupra omului, asupra ta – acea putere de a te face, pierzându-te în razele ei, să ai curaj să pornești spre dorințele tale cele mai abandonate, să le scoți la iveală și să le permiți să explodeze.
“NYX” a fost a doua melodie lansată de COMA de pe următorul material, care a sosit ca o promisiune către “sine”. Noaptea (Nyx), de pe poziţia de “sfetnic cel bun”, ajută la limpezirea gândurilor, iar floarea de Nu-mă-uita, prin proiectarea semnificaţiei asupra propriei persoane, stabileşte condiţiile funcţionării acestei promisiuni.
“IZA” a fost al treilea single de pe ”Acordul parintilor” și poartă numele unei prietene a formației care, cu o înregistrare a interpretării la pian, în maniera proprie, a unei piese COMA, a adus inspirație și liniște Tema muzicală este construită din sample-uri inspirate din acea înregistrare, iar versurile merg pe aceeași linie a introspecției, gravitând în jurul ideii de împăcare. CALISTA, a patra melodie, vorbește despre toate părțile noastre conflictuale la care nu dorim să renunțăm, dar și despre urmările posibile la care nimeni nu se mai gândește.
Recent, COMA a lansat piesa “Naufragii”, o colaborare cu Maru.
COMA înseamnă:
Cătălin Chelemen – Voce
Dan Costea – Voce, Chitară
Răzvan Rădulescu (DJ Hefe) – Clape (Scratches/ Samples)
Sorin Petrescu – Chitară Bass
Răzvan Albu – Tobe
Matei Tibacu-Blendea – Chitară

Mai multe pe:
https://www.youtube.com/user/comaofficial/videos
https://www.facebook.com/comaband/
https://www.instagram.com/comaband/

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT