LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
aura b. la londra

we ❤️ music

Interviu Aura B. :”Pregătesc un nou videoclip și surprizele nu se opresc aici”

După ce a filmat câteva videoclipuri la Londra, acolo unde s-a mutat de ani de zile, Aura B a revenit în țară cu multe surprize muzicale. Solistă a mai filmat câteva videoclipuri, a inregstrat câteva surprize iar surprizele continuă. De acea am stat de vorba cu solistă care se află în acest moment în Marea Britanie.

Welovemusic: După câteva săptămâni în România ai plecat la Londra…
Aura B. Da, aveam ceva treaba aici dar mă întorc în curând pentru că am treaba.

Ce ai făcut prima oară când te-ai întors acasă la Londra?
M-am bucurat să-mi văd persoanele dragi, pe mama, apoi m-am jucat cu pisica mea și m-am plimbat prin Londra și le-am arătat urmaritorilor mei de pe rețelele de socializare imagini superbe. Am fost într-o croziera și m-am simțit bine, era și cald… Când am plecat din București era frig, din păcâte.

aura b. la afilm
aura b. la afilm

După “Boys”, “Trakata” și “Me Gustă”, ce urmează pentru tine?
Am filmat videoclip la piesă “Chanty” care o să va placă cu siguranță, pentru că este o piesă superbă și mi-am dat silința să iasă un videoclip superb.

aura b roscata
aura b roscata

Am putut observă în videolcipurile anterioare că ai multe tatuaje. Ne poți spune câte ai?
Am opt tatuaje, unul dintre ele reprezintă zodia gemeni, cel de pe mâna reprezintă infinitul sau cifra opt, a destinului, unde am scris în limba aramaică credință și familie. Apoi mai am pe picior o cheia sol, partitura muzicală și un pian, pe spate am semne chinezești care fiecare în parte înseamnă câte un cuvânt: iubire, familie, credință, Dumnezeu, mama, tată. Am o pasăre Pheonix pe spate, pe picior am niște trandaafiri frumoși, niște aripi într o zona intimă. Mai am litera A pe mâna.

aura b. si aurelian temisan
aura b. si aurelian temisan

Cum a fost la filmările pentru videoclipul “Me Gustă”?
S-a petrecut totul foarte repede și am invatt să dansez și am făcut febra musculară. M au omorât fetele la sala, la repetiții. Și spre surprinderea mea nu am uitat pînă la filmări coregrafia.

Ce urmează pentru tine?
Am filmat un videoclip pe care îl voi lansa în curând, cu patru dansatoare… Veți vedea curând.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT