LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
vijai

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1187

we ❤️ music

Vijai: “Muzica e singurul lucru pe care m-am focusat”

Gheorghe Vijai, cunoscut drept Vijay, este un cântăreț și compozitor român din București. În urmă cu șase luni a lansat „Baila Conmigo” , primul single din cariera sa muzicală. Pentru ca l-am intalnit la un eveniment monden ne-am gandit sa aflam mai multe despre el.

welovemusic: Câți ani ai și de unde ești? Numele adevărat, în primul rând.
Vijai: Mă numesc Gheorghe Vijai, sunt din Ploiești și am 33 de ani. Sunt songwriter. Adică, compun muzică.

Cum ai început cu muzica?
Ca songwriter. Am lucrat cu majoritatea. Am lucrat cu Moga, Alexandra Stan, Edward Sanda, Randi. Dar și cu artiști “no name”, ca songwriter și producător.

O să lansezi, acum, o piesă nouă?
Acum, se va lansa piesa lui Edi, care e un feat. cu mine. Avem o piesă foarte frumoasă. E o colaborare. Piesa se numește “Rochia aia roșie” și a prins, deja, pe TikTok, nelansată fiind.

Rochia aia roșie - Edward Sanda și Vijay
Rochia aia roșie – Edward Sanda și Vijay

Apare cineva în videoclipul vostru?
Da. Este o rochie roșie foarte frumoasă și o poartă o fată, despre care am înțeles că a fost prezentatoare, la “Observator”.

Și videoclipul cum e?
Videoclipul este foarte, foarte “fresh” și are un mesaj direct: toată lumea să își ia rochie roșie! Eu cred că este o piesă foarte bună.

De când te știi cu Edi?
Eu cu Edi ne cunoaștem de vreo doi ani, dar parcă ne știm dintotdeauna. A fost o chimie de la bun început. El fiind un producător foarte bun, ne-am cunoscut la studio. A fost ziua unui coleg de-ai lui și am făcut parte din acel eveniment foarte fain. Acolo, ne-am cunoscut. După care, am făcut un schimb de proiecte. Am prezentat fiecare ce are. El a fost foarte încântat că eu sunt pe latino- spanish. Eu am fost încântat că îl știam, de la televizor, și am avut o mare plăcere și onoare să vorbesc cu el.

Edi este un tip deștept și modest…
În afară de faptul că este un om super din orice punct de vedere, adică, dincolo de a fi artist, este un om care știe să respecte pe toată lumea. Asta am apreciat din prima la el. N-a avut chestia aia de măreție.

Ce altceva faci în afară de muzică?
În afară de muzică, nimic. Este singurul lucru pe care m-am focusat.

Și în timpul liber?
Sport. Îmi place foarte mult să fac sport de contact. Este hobby-ul meu suprem. Pe lângă asta, îmi place să călătoresc.

Unde ai călătorit ultima oară?
În ultimii doi ani, nicăieri. Am stat la noi în studio. Eu cred foarte mult că dacă îți dorești ceva și vrei să se și îndeplinească ceea ce-ți dorești, este important să te focusezi și să muncești. Fară muncă, nu există nimic.

Ești căsătorit?
Nu, nu sunt însurat. Sper să se întâmple cât de curând asta.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT