LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

G Herbo a lansat prima parte a albumului „Survivor’s Remorse”

G Herbo a lansat prima parte a albumului „Survivor’s Remorse”. După ce a pus fanii pe jar, G Herbo lansează astăzi prima jumătate a noului său album Survivor’s Remorse (A Side).

(A Side) are un single nou-nouț intitulat „Flashbacks”, iar G Herbo sapă mai adânc ca niciodată în propriul său psihic și dezgroapă amintiri intense prin proza ​​sa lirică și dinamică.
Despre album, G Herbo explică: „ În The Survivor Side vorbesc despre supraviețuire și despre instinctul de supraviețuire. Voi duce ascultătorii într-o călătorie alături de muzica mea, iar din acest motiv există două părți. Nu exista nicio posibilitate prin care ar fi putut fi doar 17 piese.”

A pregătit fanii pentru (A Side) cu piesa „Blues” (feat. Future), iar astăzi lansează videoclipul muzical oficial al piesei, care surprinde o spălătorie tranformata în club, în ​​timp ce își încasează bancnotele de o sută de dolari.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/SurvivorsRemorse

Este totusi doar inceputul, iar (B Side) va completa imaginea capodoperei lui G Herbo.
La începutul lunii, a revenit cu „Me, Myself & I” (feat. A Boogie Wit Da Hoodie) și instantaneu a incitat aplauze critice larg răspândite.
Survivor’s Remorse are toate elementele unei declarații monumentale și importante pentru cultură.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT