LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Ce mai face Claudiu Mirea, ex Megastar? A lansat piesa “Om mai bun”

Toată lumea îl știe de la "Megastar", apoi de la "Vocea României", dar și după piesele lansate solo sau în diverse colaborări de-a lungul anilor.

Iată că acum Claudiu Mirea a revenit în atenția fanilor săi cu o nouă creație despre care ne-a povestit mai multe în rândurile ce urmează.

Noua lui piesă se numește “Om mai bun” și s-a născut din nevoia proprie de schimbare. “Treceam printr-o perioadă destul de agitată și confuză și cred că asta m-a și inspirat să scriu versurile. Melodia a suferit mai multe modificări de stil muzical dar într-un final am ajuns la forma asta, după multe ore de muncă. Colaborarea cu Madhertz din Constanța, a fost foarte productivă, asta fiind deja a treia piesă pe care o lucrăm și lansăm împreună. El a asigurat mixul și masterul piesei, precum producția piesei. Muzica și versurile îmi aparțin. Intenționez să lansez un album, în format digital, la finalul anului curent, pe care va fi inclusă și piesa “Om mai bun”. Cred că în perioada asta incertă pe care o trăim, avem nevoie de o schimbare în bine, noi toți. Chiar dacă poate nu sunt un om mai bun, încerc să fiu”, ne-a povestit Claudiu Mirea pe care l-ați descoperit prima oară prin intermediul emisiunii de talente “Megastar” de la Prima TV, difuzată în urmă cu peste zece ani de zile.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT