LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Imagine Dragons sărbătorește a zecea a aniversare a albumului de debut Night Visions

we ❤️ music

Imagine Dragons sărbătorește a zecea aniversare a albumului de debut „Night Visions”

Imagine Dragons sărbătorește a zecea aniversare a albumului de debut „Night Visions”, in acelasi timp cu lansarea proiectului "Night Visions (Expanded Edition)".

Noul material include nouă piese suplimentare de studio și două melodii nelansate anterior înregistrate simultan, intitulate „Love of Mine” și „Bubble”. Ediția extinsă va fi disponibilă pe toate platformele de streaming și în formate fizice – 2-LP, 2-CD sau 2-casete.

Ediția Super Deluxe constă din 4 CD-uri + 1 DVD (album original, piese bonus, Night Visions Live, Remixuri și The Making of Night Visions pe DVD) și multe altele.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/NightVisionsSDPR

Night Visions, de șapte ori platină, a sosit pentru prima dată pe 4 septembrie 2012, deschizând calea unui nou viitor îndrăzneț pentru muzica rock. A ajuns pe locul 2 în Billboard Top 200 și a produs unele dintre cele mai de impact, inimitabile și inevitabil imnuri din ultimul deceniu. A eclipsat impresionant peste 20 de milioane în consumul global, în timp ce hitul de Hot 100 Top 3, certificat cu discul de diamant, „Radioactive” (14x-platină) a obținut un premiu GRAMMY® la categoria „Cea mai bună performanță rock” din două nominalizări, inclusiv „Piesa anului”. Melodia a ocupat, de asemenea, un loc în Billboard Top 200 timp de 408 săptămâni.

Certificat de platină sau multiplatină în 15 țări, Night Visions cuprinde „Demons” „Radioactive”, certificate cu diamant (10x-platină), „It’s Time” (6x-platină), „On Top Of The World” (4x-platină), „Bleeding Out” (platină), „Amsterdam” (platină) și „Hear Me” (aur).

Experimentați configurația supremă a Night Visions în această toamnă.
Tracklist:
CD1
Radioactive
Tiptoe
It’s Time
Demons
On Top Of The World
Amsterdam
Hear Me
Every Night
Bleeding Out
Underdog
Nothing Left To Say / Rocks

CD2
Cha-Ching (Till We Grow Older)
Working Man
My Fault
Round And Round
The River
America
Selene
Fallen
Cover Up
Love of Mine (Demo)
Bubble (Demo)

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT