LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Ekko City - Move On - cu Movada si Mokita

we ❤️ music

Ekko City lansează prima piesă originală, „Move On”, alături de Movada și Mokita

Ekko City își lansează prima piesă originală alături de Armada Music, după mai multe remixuri care au fost primite cu brațele deschise de către ascultători. Acum, Ekko City realizează un single sincer, „Move On”, în tandem cu artistul londonez Movada și cântărețul și compozitorul Mokita, din Nashville.

Versurile rezonante ale piesei „Move On” reușesc să atingă o coardă sensibilă, în timp ce ritmurile vibrante și acordurile de pian fac din piesă una potrivită chiar și pentru cele mai nebune petreceri.
Ekko City începe să își facă simțită prezența în industrie, încă de la prima piesă originală pe care o semnează, ceea ce înseamnă că viitorul arată promițător pentru acest artist.

Până în prezent, Ekko City a lansat remixuri virbante, pentru unele dintre cele mai populare piese, printre care „Bleeding Love”, alături de Danny Avila, piesă a cărui remix a adunat peste 8 milioane de streamuri pe Spotify, și „Girls Like Us”, cu peste 800 de mii de streamuri pe Spotify.

Movada este un DJ și producător din Leeds, care și-a pus în practică abilitățile de compoziție și producție pentru artiști importanți, precum Matoma și The Vamps. De asemenea, acesta a realizat remixuri pentru MØ, Martin Solveig, The Him și Kodaline.

Mokita este un artist și compozitor din Nashville, ale cărui creații au reușit să genereze, pe Spotify, peste 4 milioane de ascultători, lunar. Cea mai populară piesă a artistului este „colorblind”, cu peste 66 de milioane de streamuri.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT