LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Francis On My Mind a lansat single-ul One Last Time

we ❤️ music

Francis On My Mind a lansat single-ul “One Last Time”

După piesa „Cloudberries”, prezentă în peste 20 de playlisturi principale (New Music Friday) de la Spotify, și succesul uimitor al track-ului „Swimming Pools”, care a fost inclus în serialul american pentru adolescenți „The Summer I Turned Pretty”, Francis On My Mind a revenit cu o nouă melodie - „One Last Time”.

Tema generală a acestei melodii ar fi că „Nu-ți este dor de cineva până când acea persoană nu va merge mai departe fără tine” şi cu toate acestea, trebuie să preiei controlul asupra propriei vieți și să iei decizii în funcție de ceea ce îți dorești.

Francis On My Mind se pregăteste de primul concert din Expirat, Bucureşti, care va avea loc pe 4 aprilie 2023, unde va interpreta live şi single-ul “One Last Time”.
Streaming Link: https://FrancisOnMyMind.lnk.to/OneLastTime

Melodia este compusă de către Francis On My Mind, alături de Clemens Gumpoldsberger şi Heygi Dori, iar mix-ul şi master-ul au fost realizate de Christian Eberhard, iar videoclipul e creat alături de Codruta Corocea (DoP), Cristina Popa (montaj), #Niciozifarafilmare (productie). Alături de Francis On My Mind, în videoclip apare şi modelul Pedro Aurelian.
Artista a cunoscut deja succesul, mai ales după ce cântecul „Swimming Pools” a fost inclus pe coloana sonoră a serialului american „The Summer I Turned Pretty” și a ajuns la un 1.5 milioane de ascultări pe Spotify.
Francis On My Mind lanseaza melodii pop perfecte de la sfârșitul anului 2019. În timp ce Francis On My Mind cântă ocazional ritmuri electro, artista de 19 ani refuză să fie încadrata într-un gen muzical standardizat.
În 2021, Francis On My Mind și-a început aventura internațională odată cu lansarea single-ului ei, „Circle of Love”, care a fost ales drept Focus Track la nivel de Europa. Piesa a fost inclusă în „New Music Friday” și a fost selectată să reprezinte România pentru campania Samsung Music Galaxy. Acest single a fost urmat de lansarea „Swimming Pools”, remixat de Wankelmut și sincronizat în serialul produs de Amazon Prime – „The Summer I Turned Pretty” și „The End”, care a fost scrisă și produsa de Francis On My Mind, împreună cu Andreas Soderlund și Martin Eden (Bjork, Tom Grennan), la Stockholm. După ce 2021 a fost un an palpitant pentru Francis On My Mind, artista a lansat in 2022 piesa intitulată „Speed Of Light”. Francis On My Mind este unul dintre primii artiști care au abordat acest gen muzical din România, urmărind să împletească ritmurile pop cu vibrațiile electro, amestecate cu vibrațiile anilor 80.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT