LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Interviu: Cristina Vasiu “Pentru prima oară în viața mea pot să zic că m-am îndrăgostit pe bune”

În ultima perioadă ați văzut-o pe Cristina Vasiu mai des la televizor căci după ce anul trecut a participat la "X Factor" în 2021 a făcut parte din proiectul "Te cunosc de undeva".

Solista are noi planuri muzicale așa că am aflat chiar de la ea detalii despre ce urmează în cariera ei muzicală.

WeLoveMusic: Cristina, ce mai faci zilele acestea?

Cristina Vasiu: Uite, sunt în trafic, merg să iau niște pantofi foarte extravaganți de la prietenul meu drag Mihai Albu pentru că trebuie să filmez mâine (azi, n.r,) un nou videoclip, pentru noul meu single.

Ce înseamnă pantofi extravaganți?

Înseamnă că o să am o pereche de pantofi suprapusă peste altă pereche și eu o să stau pe două perechi de pantofi. Este una dintre piesele lui cele mai tari din câte știu eu din toată colecția lui extravagantă lansată acum câțiva ani. Mihai Albu are un cuvânt de spus pentru scriptul videoclipului, cumva el a gândit conceptul ăsta cu oglinzile și pantofii. E un sprijin prietenesc la care contribuie din 2015, iată că mai bine de 6 ani.

Ce ne poți spune despre această piesă?

Veți află cum se numește când se va lansa pe canalul celor de la CatMusic. Pot să zic că e o piesă compusă de Famos Production și Sandor Biro și că este o melodie pop-R&B, o baladă de dragoste pe care se poate și dansa. Are un mesaj care mă reprezintă în totalitate, cu povestea de dragoste și cu tot ce am trăit eu în ultima perioadă de la finalul anului până în prezent și de abia aștept să o lansez pentru că îmi place foarte mult.

Și noi abia așteptăm să o ascultăm pentru că ești talentată și piesele tale au fost întotdeauna foarte bune.

Mulțumesc tare mult. Am avut și încercări mai puțin inspirate, ca să nu le zic eșuate, însă sunt sigură că pas cu pas, cărămidă peste cărămidă la momentul potrivit ajungi să scoți piese care te reprezintă cel mai bine.

Ești o tipă foarte muncitoare…

Extrem de muncitoare, uite nu am spus niciodată asta despre mine pentru că în perioada copilăriei și liceu eram un pic mai leneșută, ca să zic așa, dezorganizată și dezordonată și în timp cumva am lucrat la treaba asta. Dar acum de câțiva ani sunt foarte muncitoare, ambițioasă, perfecționistă și stresez oameni mult. Nu știu dacă e neapărat o calitate, dar pentru mine e pentru că mă ajută să performez, să evoluez ca om, ca femeie, de la zi la zi cât mai mult.

Atunci când faci o piesă ești migăloasă, tipicară?

Să știi că sunt ușor maleabilă, las producătorul să-și pună amprenta destul de mult pe piesă. În ultimele luni am încercat să mă implic și eu în producție, în crearea liniilor, a versurilor pe ici pe colo, nu în întregime. Și mi-a prins bine treaba asta. Îmi place să ascult pentru că producătorul simte și în momentul în care creează și îți scrie o piesă o vede așa cum trebuie și trebuie să mă adaptez felului în care el vede piesa aia. Nu vreau să fiu încăpățânată și să zic să cânt ca mine. Nu, întotdeauna m-am adaptat cerințelor și stilului pe care trebuia să-l interpretez. Sigur, pe de altă parte, ceea ce ține de interpretare și dacă nu-mi place mie cum sună emisia într-o frază sau știu eu că am greșit, o trag de atâtea ori până sună impecabil pentru că interesul e să ajungem la sufletele oamenilor și să fie nu neapărat corect, ci cu emoție. Și atunci dacă e cântat doar corect și nu transmite mai tragem o dată.

Piesele tale din ultimii ani au fost foarte bune și se întâmplă ca o melodie să tragă după ea videoclipul sau invers.

Eu zic că dacă ai o piesă bună lumea se uită la videoclip. Orice ai filma acolo greutatea piesei se va simți. Dar este important și un videoclip. Dacă e un clip de poveste e importantă și povestea. Dacă e un clip de imagine trebuie să ai o imagine care să transmită, să fie impecabil. Sunt mână în mână cumva, 50:50.

Videoclipul pe care îl filmezi e unul cu poveste sau unu de imagine?

Este un clip de imagine dar și de poveste, este un clip în care eu îmi retrăiesc povestea vieții mele de dragoste pe care oricine și-ar fi dorit-o și și-ar dori-o. O lupta interioară totodată.

Am observat că ești îndrăgostită pe rețelele de socializare, ești alfel..

Așa este, cred că sunt diferită total de cum mă știi tu de atâția ani. Pentru prima oară în viață mea pot să zic că m-am îndrăgostit pe bune. Am avut câteva încercări, că sunt om, și era nevoie să le am, era nașpa dacă nu le aveam. Pentru prima dată pot să zic că m-am îndrăgostit pe bune de cineva și n-am știut cum e. Nici acum nu-mi dau seama dar mă surprind și eu pe mine de la zi la zi.

Ce mai urmează pentru tine?

Mai am două piese pregătite la Famos Production, însă o lansăm pe asta și să vedem ce va fi. Îmi doresc să-mi văd părinții că nu i-am văzut de anul trecut și vreau să ajung în Germania cu iubitul meu. Pe tata îl cunoaște deja și pe mama o știe de pe video call.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT