LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Oceana.

we ❤️ music

Oceana, cu al său mega hit „Cry, Cry” vine în august la We Love Music Festival! Ce mesaj are pentru fanii români!

Oceana vine în România vara aceasta la We Love Music Festival, cel mai mare festival organizat în regiunea Vâlcea. Publicul se va bucura să fredoneze alături de ea hituri care au trecut testul timpului, precum „Cry, Cry” sau „Endless Summer”.

Cariera artistei germane a luat amploare în 2009, odată cu lansarea single-ului „Cry, Cry”, inclus pe albumul de debut „Love Supply”, piesă ce a atins locuri fruntașe în numeroase topuri europene. În prima zi a festivalului, pe 18 august, fanii o vor putea asculta live într-un loc de poveste: Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii. Iată ce a transmis artista fanilor români printr-un mesaj video postat pe pagina de Instagram a We Love Music Festival.

„Bună tuturor, sunt Oceana. Ne vedem pe 18 august la We Love Music Festival, în Vâlcea, Platoul Fețeni.Vă aștept la festival!”

We Love Music Festival reunește, pe parcursul a 4 zile, peste 30 de artiști români și internaționali, ale căror hit-uri au definit muzica și au dominat topurile ultimelor decenii. Pe lângă Oceana, pe scenă vor urca nume sonore precum Ronan Keating, Ricchi e Poveri, ATB , Blue, Jay Sean, Lou Bega, Connect-R, 3 Sud Est, L.A. și mulți alți artiști care vor face un show de neuitat pe scena festivalului.

Festivalul se desfășoară în aer liber, pe Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii. Publicul se va bucura să audă live cele mai tari hituri din anii 2000 și nu numai.

We Love Music Festival va fi o experiență de neuitat pentru public. Pe lângă un line-up cu artiști de top români și internaționali, participanții se vor bucura și de un parc de distracții amenajat în spațiul unde se desfășoară festivalul. În plus, evenimentul va găzdui și un food court și food trucks cu mâncare pentru toate gusturile. Astfel, festivalul va fi o experiență perfectă atât pentru cei puși pe distracție, cât și pentru familiile cu copii, care vor regăsi la We Love Music Festival tot ceea ce au nevoie pentru un weekend memorabil.

Show-urile live de pe scenă, cu artiști români și internaționali, vor fi completate de DJ și MC de top ce vor transforma locul într-o mare petrecere întinsă de seara până în zorii zilei.

Biletele s-au pus în vânzare și sunt disponibile aici.

We❤ Music Festival – Dă tonul naturii tale muzicale!

*** Intră în atmosfera We Love Music Festival și ascultă playlist-ul de festival aici. Mai multe informații despre festival aici: https://welovemusicfestival.ro/

Urmărește We Love Music Festival în Social Media: https://www.instagram.com/welovemusic.festival/ https://www.facebook.com/Welovemusic-Festival-108877955100176

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT