LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Eva Timush x Ilkan Gunuc și Romanian House Mafia x Bad For You

we ❤️ music

Eva Timush colaborează cu Ilkan Gunuc și Romanian House Mafia pentru ”Bad For You”

Eva Timush își face din nou apariția cu o piesă cu un sound electric, în colaborare cu DJ-ul și producătorul de origine turcă, Ilkan Gunuc și Romanian House Mafia. “Bad For You” este o piesă cu ritm catchy și influențe pop, care vă va face să vă simțiți magnific pe ringul de dans. Cu siguranță este o piesă care vă va pune în mișcare.

Piesa a fost scrisă de Eva Timush, alături de Spania’99 și Călin Grăjdan.
,,Bineînțeles că am conturat piesa în glumă, în sensul în care niciunul dintre versuri nu are legătură cu mine, însă este posibil ca unele fete să se regăsească. În ciuda versurilor extravagante, piesa are un vibe foarte pozitiv. <<Bad For You>> cu siguranță va ajunge la inimile fetelor care au obosit să audă cântece despre dragoste și despărțiri.” ne spune Eva Timush.
,,<<Bad For You>> este extraordinară cu siguranță și suntem foarte încântați să o share-uim cu voi. Piesa e fresh, numai bună pentru dans și un match perfect cu Eva Timush. Cred că am făcut o treabă minunată împreună. Spuneți-ne unde vă întâlniți cu piesa și cât de mult vă distrați alături de ea.” ne spune Ilkan Gunuc.
Eva Timush este un superstar în devenire, originară din Republica Moldova, cu o comunitate impresionantă în mediul online. Comunitatea ei din mediul online a început să crească după aparițiile Evei în show-uri de talente precum Next Star Romania & Romania’s Got Talent, unde datorită performance-urilor ei uimitoare, a câștigat milioane de vizualizări pe YouTube. Devenind mai puternică și mai experimentată după aceste concursuri, ea a susținut un show fascinant la Vocea României, unde a ajuns în cele din urmă în semifinale. Eva Timush poate fi descrisă ca un spirit liber, care este gata să cucerească lumea, înarmată cu o voce incredibilă și un aspect uimitor. Printre lansările recente se numără “Tattoo” și “Too Deep”, colaborarea cu Sickotoy.
Ilkan Gunuc este un DJ și producător foarte promițător și cu un succes deja global, din Izmir, Turcia. Cariera lui Ilkan a început din adolescență, la vârsta de 15 ani, de când a început să câștige experiență pentru a se dezvolta ca producător profesionist și a-și spori popularitatea enorm. İlkan Günüç este cunoscut pentru succesul său cu remixarea piesei “Lalala” de Y2K & bbno$, care a fost lansată în 2020 de Columbia Records – divizia Sony Music Entertainment. Remixul a ajuns pe locul 1 la radioul BBC One, precum și pe locul 2 în 37 de țări și locul 8 în Global Chart pe Shazam. Piesa a fost deosebit de populară în timpul unei provocări pe Tiktok și Instagram – videoclipul a fost distribuit de 15 milioane de persoane și vizionat de 1 miliard. Provocarea a fost, de asemenea, luată de multe celebrități. În timp ce cea mai ascultată piesă a lui Ilkan, “Bozulmuş Kalbim”, a acumulat peste 10 milioane de stream-uri pe Spotify și este în continuă creștere, İlkan Günüç își continuă cariera ca proprietar al TFB Records și Eva Records.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT