LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Cappella în august la We Love Music Festival din Râmnicu Vâlcea

we ❤️ music

Holograf, Cappella și Akcent vin în august la We Love Music Festival din Râmnicu Vâlcea

Vești bune pentru fanii muzicii bune care se vor întâlni la vară pentru a participa la cea de-a doua ediție We Love Music Festival, care se va desfășura la Platoul Fețeni - Râmnicu Vâlcea. În perioada 18-20 august 2023 mulți artiști îndrăgiți vor urca pe scenă pentru ai încânta pe fani, Line-up-ul festivalului se concretizează pe zi ce trece cu nume mari iar fanii sunt nerăbdători să își întâlnească artiștii preferați la We Love Music Festival.
După ce au fost anunțați legendarii Fayde, East 17, Fun Factory, La Bouche, Snap!, Mr. President, Milli Vanilli, Nick NND, MC Dylma & DJ Pappa M., iată că noi nume mari și puternice au fost confirmate pentru această vară. Dintre artiștii internaționali îi amintim pe membrii trupei Cappella, care îi vor încânta pe fani cu piesele lor care au făcut istorie de-a lungul timpului precum ”U Got 2 Let The Music”, ”U & Me” sau ”Move On Baby”. Dintre artiștii români care vor urca pe scena de pe Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea în perioada 18-20 august vă anunțăm că Akcent și Holograf ne vor încânta cu piesele devenite hituri de-a lungul anilor. Dan Bittman și colegii lor vor urca pe scenă și vor interpreta piese memorabile precum ”Să nu-mi iei niciodată dragostea”, ”Banii vorbesc”, ”Ți-am dat un inel”, ”Primăvară începe cu tine”, ”Vine o zi” sau ”Fără ea”. Trupa care a trecut de aniversarea de 45 de ani va încânta cu siguranță fanii din mai multe generațîi ce vor veni la Râmnicu Vâlcea. La fel cum și Adi Sină și Akcent ii vor încânta pe fani cu piesele devenite hituri de-a lungul anilor, iar dintre acestea amintim ”Ți-am promis”, ”Buchet de trandafiri”, ”Dragoste de închiriat”, ”Kamelia” sau ”JoKero”.
We Love Music Festival din Râmnicu Vâlcea
We Love Music Festival din Râmnicu Vâlcea
Vor urma și alte surprize, pentru ca vor fi, cel puțin, 20 de artiști, care vor face o atmosferă incendiară și care ne vor aduce aminte de perioada de gloria muzicii pop și a muzicii dance. Anul acesta avem trei seri de festival: 18, 19 și 20 august. Biletele se pot găsi pe iabilet.ro
În momentul de față, biletele sunt într-o etapă de pre-sale, adică la cel mai bun preț pentru cumpărător. Pe măsură ce ne apropiem de data festivalului, biletele se vor scumpi, treptat. Așa că, recomand celor care vor să aibă parte de experiența We Love Music Festival să-și procure biletele din timp. Și, în același timp, să își găsească locurile de cazare. Pentru că, anul trecut, deja, de la data de 1 august, nu au mai fost camere disponibile în niciun hotel din Râmnicu Vâlcea și din proximitate”, au declarat organizatorii care au așteptări mari de la acest festival.
Prima ediție a acestui festival a adus la un loc un public de 20.000 de participanți, care au reușit să își găsească ritmul preferat, la cele 2 scene din incinta acestuia. Muzica a răsunat non-stop în cele 4 zile memorabile, atmosfera din timpul a peste 30 de show-uri live fiind incendiară! Nume precum Ricchi E Poveri, ATB, Ronan Keating, Outlandish, Blue, Jay Sean, Connect-R, DJ Project au făcut un show de zile mari, iar publicul i-a răsplătit cu ropote de aplauze și o energie de debordantă.
we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT