LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Olivia Addams Telepathy

we ❤️ music

Olivia Addams lansează videoclipul oficial al colaborării cu Dylan Fuentes – “Telepathy”

Olivia Addams lansează un nou single – Telepathy, în colaborare cu artistul columbian Dylan Fuentes. După o vară plină de concerte atât în țară, cât și în Polonia, Olivia continuă ascensiunea internațională cu „Telepathy”.

„Sunt tare încântată de colaborarea cu Dylan pentru că stilul lui aduce un vibe fresh asupra pieselor mele.Prin <<Telepathy>> am încercat să descriem sentimentul pe care îl ai atunci când cuvintele sunt prea puține pentru că simți o conexiune mai puternică decât ceea ce poți exprima. E o piesă veselă, care sper să vă facă să dansați – chiar și telepatic”, a declarat Olivia Addams.

„Telepathy” a fost scrisă și compusă de Olivia Addams, alături de IRAIDA, Florian Rus, ACHI și Dylan Fuentes, iar de producție s-a ocupat ACHI. De regia videoclipului s-a ocupat Isabella Szanto iar DOP a fost David Mogan. Videoclipul piesei ne-o prezintă pe Olivia Addams într-un peisaj atipic, total diferit de celelalte videoclipuri cu care ne-a obișnuit, aceasta fiind protagonista unui joc unde, la final, ea este singura care rămâne la masă.

Olivia Addams este unul dintre puținii artiști români care se bucură de success atât pe plan local, cât și internațional. Single-uri precum “Stranger”, “Fool Me Once” și “Never Say Never” au dominat săptămâni la rând primele poziții din topurile Airplay și Shazam din Polonia, ajungând unul dintre cei mai îndrăgiți artiști în teritoriu.

La începutul anului, Olivia își surprindea fanii cu prima ei piesă în limba română, mult cerută de aceștia. “Scrisori în Minor”, scrisă de Carla’s Dreams, a reușit să depășească 3 milioane de ascultări, ajungând în Top 10 Airplay pe radio. “Răsărit Perfect” a urmat în vara acestui an, ajungând în primele poziții din Top 10 Airplay, iar recent artista a colaborat cu rareș pentru “Buchet de trandafiri”.

Dylan Fuentes este un artist columbian care reușește să cucerească lumea prin carisma sa explozivă. Dupa colaborari cu artiști de succes precum Myke Towers, Lennox, Justin Quiles, Llane, Tainy si Mau y Ricky , Dylan si-a facut debutul international cu piesa Drown In Me, în colaborare cu Discrete, Ouse and Kiesza. Dylan Fuentes apare chiar și pe coloana sonoră a serialului Siempre Bruja, creat de Netflix, în cadrul căruia acesta joacă rolul principal. Artistul este o prezență demnă de urmărit, fiind singurul cântăreț latin care apare în campania Artists to Watch 2021 a celor de la VEVO. Recent, Dylan a anunțat pregătirea lansării primului său EP, alături de producătorul Daramola, sub tutela casei de producție NEON16/Interscope Records.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT