LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

ADI a lansat o nouă piesă, „Anestezic”!

Dacă ai nevoie de un tratament pentru suflet, ADI tocmai a lansat o nouă piesă care sigur îți va oferi doza perfectă de „Anestezic”.

Adi Istrate ne duce într-o călătorie prin labirintul sentimentelor umane cu noua lui piesă „Anestezic”. Vocea artistului te captivează din primele secunde și te poartă prin cele mai ascunse colțuri ale sufletului. 

Versurile piesei îți vorbesc despre o dragoste nebună de la zero la final, o iubire care se prezintă a fi un haos ideal, dar care face ca durerea să dispară durerea. Acestea au fost scrise de Adi Istrate, muzica fiind scrisă de artist împreună cu Costel Dominteanu (DOMINO), care s-a ocupat și de producție. 

ADI a susținut peste 450 de concerte în toată țara, acesta urcând pe scenă alături de artiști precum James Arthur și Willy William. Pasiunea pentru muzică s-a manifestat încă de când era copil, artistul învățând să cânte la tobe, iar apoi la chitară, bass, pian și marimba. Formarea sa în muzică s-a desfășurat la Irish Institute of Modern Music în Londra unde a urmat cursurile secției de compoziție și voce. Datorită vocii sale inconfundabile și pline de emoție, dar și carismei irezistibile, artistul s-a bucurat de o apreciere mare în rândul tinerilor în urma albumului „11” lansat alături de Erika Isac și piesei „Totul meu”, varianta specială cu Holy Molly ajungând pe locul #2 în topul celor mai ascultate piese de la radio.

 

Sursa: https://www.infomusic.ro/videoclip/adi-anestezic/

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT