LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Eros Ramazzotti a lansat albumul Battito Infinito

we ❤️ music

Eros Ramazzotti a lansat albumul “Battito Infinito”

Eros Ramazzotti a lansat albumul “Battito Infinito”. O revenire în stil grandios și o lansare la nivel mondial pentru EROS RAMAZZOTTI la patru ani de la ultimul său album de studio va fi prezentat în 10 avanpremiere speciale pe cele mai prestigioase scene, urmate de un turneu de peste 70 de spectacole în toată lumea.

Precedat de single-urile AMA și SONO cu Alejandro Sanz, noul proiect este manifestul identității artistice reînnoite a compozitorului ale cărui albume, de-a lungul celor 35 de ani de carieră, s-au vândut în număr de peste 70 de milioane de copii și au primit peste 2 miliarde de ascultări în întreaga lume.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/BattitoInfinitoPR

Dragostea universală este firul comun în BATTITO INFINITO, expus în toate formele sale în cele 12 melodii care compun tracklist-ul. În AMA, EROS ne vorbește despre MAGIA (‘magia’) dragostei sale pentru fiul său Gabrio Tullio.

În FIGLI DELLA TERRA feat. JOVANOTTI, se uită la dragostea pentru viață și natura din jurul nostru, apoi la uniunile indisolubile în TI DEDICO și la iubirea care poate depăși toate greutățile în NESSUNO A PARTE NOI. Dedică piesele GLI ULTIMI ROMANICI și ECCEZIONALI celor care încă mai cred în valoarea și potențialul infinit al acestui sentiment. Este loc destul de mult pentru sunete optimiste si traditia pop latino, in MADONNA DE GUADALUPE, RITORNARE A BALLARE si SONO cu ALEJANDRO SANZ. Albumul se încheie cu prima și singura piesă pop compusă de Maestro Ennio Morricone, OGNI VOLTA CHE RESPIRO.

Pentru revenirea sa în muzică, EROS a decis să colaboreze cu artiști de top de pe scena muzicală italiană și muzicieni internaționali de calibrul lui Michael Landau la chitară și Keith Carlock, fost baterist pentru Sting și James Taylor.
Directorii creativi si vizuali pentru intregul proiect BATTITO INFINITO sunt Sergio Pappalettera/Studio Prodesign. Coperta albumului este o fotografie de Mario Botta, făcută într-un cenot mexican. Fotografiile de interior au fost realizate de Maki Galimberti.

BATTITO INFINITO este un proiect internațional care combină publicarea muzicală și experiența live, ca prima piesă majoră din puzzle-ul colaborării dintre EROS și VERTIGO/EVENTIM. WORLD TOUR PREMIÈRE începe pe 15 septembrie la La Maestranza din Sevilla, iar apoi va vizita Agrigento (SOLD OUT), Verona (23 și 24 septembrie SOLD OUT), Atena și Cezareea. Pe 30 octombrie, la Los Angeles va începe BATTITO INFINITO WORLD TOUR, trecând prin tot continentul american și Europa, cu 10 spectacole în Italia. Din septembrie 2022 până în mai 2023, turul va duce EROS în cele mai mari orașe din lume.

Scena va fi așezată pe mai multe niveluri, acoperită complet cu ecran LED care va prinde viață cu proiecții 3D și jocuri de lumini. În diferite locuri din structură, muzicienii vor încadra teatralitatea unei producții italiene remarcabile, care va călători în lume. Punctul de sprijin al întregului spectacol rămâne muzica: 25 de cântece din cei 35 de ani de carieră a lui Eros, într-un spectacol de peste două ore. Pe lângă marile piese care l-au făcut faimos și i-au câștigat audiențe de milioane de pe fiecare continent, lista de set va include și melodii de pe noul album, BATTITO INFINITO.

Pe scenă cu EROS va fi o trupă superbă de muzicieni asociați istoric cu el, precum și noi membri: Luca Scarpa (director muzical, pian), Eric Moore (tobe), Giovanni Boscariol (clape), Giorgio Secco și Luca Mantovanelli (chitară), Paolo Costa (bas), Marco Scipione (sax), Dario Tanghetti (percuție). Solistele lui Eros vor fi Monica Hill și Roberta Gentile.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT