LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Stefan B. x Ana-Maria

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1187

we ❤️ music

Stefan B. & Ana-Maria din 6TEEN au colaborat la piesa “Noapte”

Încă o colaborare de succes între soliștii Ene Ana Maria Emilia din 6TEEN și Ștefan B. Care au înregistrat piesa "Noapte"

“Sunt Ene Ana Maria Emilia, fac parte din trupa 6TEEN, si de curand am lansat un feat super fresh alaturi de un artist super talentat Stefan B. Ne-am intalnit la The pub Universitatii organizat de Musty Camara si ii multumesc emorm lui Musty pt ca a avut incredere in mine si in fiecare luna m-a invitat sa cant alaturi de alti artisti.

Imi doream enorm de mult sa fac o colaborare cu un artist sau sa cant singura. Ma bucur enorm de mult ca visul meu s-a indeplinit. Cand mi-a spus Stefan ca  vrea sa facem o piesa impreuna,m am bucurat foarte mult. Este o prima dorinta de a mea, care statea pe lista de mult. Am fost la studio la Stefan, am inregistrat am stat pana la 6 dimineata, am scris piesa, iar peste o luna si ceva s-a lansat piesa “Noapte” care este ultima de pe albumul lui. Lansarea a fost pe data de 29.07.2022.In continuare mai urmeaza multe proiecte cu Stefan, si de sigur si singura voi lansa un single care este pe jumatate scris de mine si o sa ma ajute si Stefan. De curand am inceput si eu sa compun.Colegii mei de trupa m-au felicitat pentru acest proiect. Iar vara aceasta am avut cu trupa doua concerte la Bragadiru care a fost vis, am avut un public superb si la Blejoi.In curand asteptam sa se lanseze noua piesa compusa de Ralfo de la Alb Negru si Aura, “123” se va numi piesa marca 6TEEN.Noi ne dorim sa avem mult succes in aceasta cariera cat si sa devenim mult mai cunoscuti, cât și cu trupa 6teen  si pe cont propriu sau colaborare”.

Stefan Bîgea, 24 de ani, cantaret, producator, songwriter, instrumentist, proaspat lansat pe piata  acum 2 ani si ceva. Cu Ana m-am intalnit la un concert si primul meu gand dupa ce am auzit o a fost “eu trebuie sa fac o piesa cu ea”. Provin dintr-o familie cu 6 copii, sunt al treilea, scoala de muzica și arte plastice “N.N. Tonitza” din Bârlad, acolo am învățat teoria muzicală și am cântat la vioara și pian, am continuat la seminarul teologic din Huși unde am fost dirijor de cor pe toată durata apoi venind la facultate am realizat ca vreau mai mult. Trecut prin câteva studiouri am realizat ca doar eu pot face ceea ce am in cap. M-am apucat de producție. Versuri scriam de pe la 16 ani dar doar de plăcere, fără vreun scop anume. Am început cu rap și am continuat pana la pop, Latino, RnB, ca mai apoi sa încerc sa combin și sa dezvolt muzica in felul meu”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT