LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Oana Bobeanu

we ❤️ music

Oana Bobeanu debutează cu melodia “Crede-n Tine”

Nouă lansare pe piața muzicală românească! Oana Bobeanu – cel mai nou nume din lumea mondenă, originară din Câmpulung Muscel, dar stabilită de ani buni la Oslo, Norvegia, vine să surprindă publicul cu o melodie de debut care poartă un mesaj nobil și altruist.

“Crede-n Tine” – așa se numește piesa, este compusă și produsă de către interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și echipa sa din Spania, iar din spusele artistei, mesajul melodiei – “Vreau să ajungă la cât mai multă lume, să înțelegem cât de Important e să fim OAMENI și să Credem”.

Creația muzicală are și un videoclip filmat la “frontiera” dintre Eforie Sud și Eforie Nord, iar imaginile în care apare interpreta sunt, parcă, surprinse dintr-o poveste, în care „mătușica petrece frumos timpul cu nepoțelele dragi”, fetițele, apropo, fiind gemene. Videoclipul a fost regizat și produs de către Dan Mihai Lupescu.

Oana Bobeanu este profesor de fizică, de profesie, dar a făcut și Radio & TV, în trecut, momentan fiind și Fondator al Asociației „Școala Succesului” pentru copiii talentați din zona Muscel, la Câmpulung Muscel, Argeș.
Piesa și videoclipul au fost lansate și prezentate la o serie de emisiuni TV de la București, iar în curând vor fi lansate și în Republica Moldova.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT