LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Elena Ionescu a lansat o nouă colaborare muzicală

Cântăreața care a făcut parte din trupa Mandinga și a câștigat anul trecut premiul cel mare la "Survivor România" de la Kanal D filmat în Republica Dominicană, are multă treabă zilele acestea.

Fosta câștigătoare de la reality-showul “Survivor România” de anul trecut este foarte ocupată cu reality-showul de la Antena 1 cât și cu colaborările muzicale pe care le are. În plus s-a mutat și în casă nouă.

În primul rând, filmează cu fiul ei pentru reality-showul de la Antena Stars, “Mămici de pitici cu lipici”, s-a mutat în casă nouă și are treabă cu organizarea și mutarea lucrurilor și a lansat o piesă nouă la care va filma și un nou videoclip. Astfel că după ce a colabrat cu Giani Kirită și apoi cu Doru Isaroiu de la Parlament, iată că Elena Ionescu a lansat o nouă colaborare muzicală. Piesa se numește “Favela” și la ea va filma și un videoclip cât de curând. Piesa cântată de Elena Ionescu este interpretatată în colaborare cu Rigo Fuego & Richy B x Tom Boxer. “Momentan, așa cum am mai spus, vom face videoclip la “Favela”, nu știu încă următoarea piesă dar știu că piesa aceasta vreau să fie promovată la nivelul la care să ajungă să fie ascultată de toată lumea”, ne-a spus solista foarte încântată.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT