LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Cristi Brancu, Oana Turcu si Tudor - Petrecere de Revelion in Dubai

we ❤️ music

Cristi Brancu, Oana Turcu și Tudor, Sărbători de iarnă în Dubai

Celebrul cuplu și fiul lor s-au bucurat de un final de an minunat în cel mai iubit Emirat, Dubai. «A fost un an plin de lucruri bune, de reușite, dar ne dorim în 2023 sănătate și multe bucurii », spune realizatorul emsiunii ”Exclusiv VIP” de la PRIMA TV.

De Crăciun și Revelion, Cristi Brancu, Oana Turcu și Tudor au fost cazați la faimosul Address Beach Resort, au înotat în cea mai exclusivistă Infinity Pool (intrată și în Guinness Book), s-au bucurat de show-urile unora dintre cele mai celebre fântâni din lume, au văzut ineditul spectacol «La Perle» iar Tudor a înotat alături de simpaticii delfini de la Atlantis the Palm.
Cristi, Oana și Tudor au fost cazați la Address Beach Resort, unul dintre cele mai bine cotate hoteluri din Dubai. Este cunoscut că la etajul 77 se află un Infinity Pool intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai înaltă piscină infinită din lume. «Este un loc divin. Ești între cer și apă. Clientela este selectată cu atenție, totul este în surdină. Nu sunt multe locuri. Piscina e perfectă. Se vede de sus Palmierul și o parte din Dubai! Am fost invitați cu Tudor, pentru că brand-ul de cosmetice al Oanei e acolo», a spus Cristi Brancu.
Cum în Dubai nu ai timp să te plictisești, Cristi și Oana i-au oferit lui Tudor unele dintre cele mai minunate experiențe. Una dintre cele mai îndrăgite a fost înotul alături de delfinii de la Atlantis The Palm: «Tudor e a treia oară la întâlnirea cu delfinii, dar acum e prima oară când a înotat cu ei. A fost fericit! Momentul în care îl împingea delfinul Sol pe sub apă, ca să prindă viteză, a fost cel mai tare. Eu și Oana am fost prima oară la Atlantis acum 12 ani, a crescut mult. Avem un restaurant preferat, al lui Gordon Ramsay. E paradisul copiilor. Și o bucurie ».
Cei trei s-au bucurat, într-una dintre seri, și de zona The Pointe, situată tot în The Palm, mai ales de frumosul spectacol oferit de recent intrata în Cartea Recordurilor The Palm Fountain. «Este superb, mai ales că e o zonă de promenadă cu totul specială. Lui Tudor i-a plăcut, dar mai mult i-a plăcut show-ul fântânii de la Burj-khalifa», a spus Brancu.
Și pentru că nu poți ajunge în Dubai și să nu vezi celebrul show «La Perle », cei trei au fost martorii unuia dintre cele mai emblematice spectacole din lume, cu o sală construită special pe conceptul show-ului pus în scena doar în Dubai de legendarul Franco Dragone. «Tudor a spus că a fost cel mai frumos spectacol pe care l-a văzut în 2022! L-a impresionat cum a fost integrată povestea în momentele de dans și circ».
La trecerea dintre ani, Cristi, Oana și Tudor nu puteau să nu marcheze ceva exclusiv: restaurantul Mott32 a avut inaugurarea fix în seara de Revelion. «Am făcut Revelionul la restaurantul Mott 32 de la etajul 73, cu un meniu sofisticat, chinezesc și nu numai. Tare e că restaurantul a fost deschis pe 31 Decembrie, de Revelion, cu noi acolo. Ne-am împrietenit cu Julian, managerul restaurantului, care mi-a povestit despre influențele a trei genuri de bucătărie chinezească. Mâncarea e minunată. A fost o nebunie ca la 12 noaptea să vezi focul de artificii de pe plaja JBR, Atlantis și Burj al Arab. Mai mare a fost parcă la Atlantis, mai lung la Burj. Înțeleg că e o concurență anuală între ei. Totul de la etajul 73 », a povestit realizatorul PRIMA TV.
Știut fiind că recent Tudor a fost alături de părinții lui în Turcia, întrebarea firească ar fi ce ar alege între Turcia și Dubai. ”Dubai e o mare atracție, mai ales că nu am apucat să vedem multe, pentru că nu am avut timp! Istanbul e istorie, dar e un oraș-poveste. Dacă ar fi după el, am merge pe rând la amândouă », explică Cristi Brancu.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT