LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Gryffin a lansat albumul Alive

we ❤️ music

Gryffin a lansat albumul “Alive”

Gryffin a lansat albumul “Alive”. Materialul este plin de colaborări uimitoare cu superstaruri precum Kygo, Tinashe, MØ și OneRepublic.

Albumul începe cu piesa-titlu, cu Calle Lehmann, un record house cu tentă pop, destinat nenumăratelor învârtiri în cluburile din întreaga lume. Alte momente importante includ „Scandalous”, asistat de Tinashe – o colaborare dinamică care prezintă măiestria imnurilor de dans a lui Gryffin – și cea mai recentă lansare a lui „Forever”, cu Elley Duhé, o piesă house plină de ambiție și optimism. Cu mai multe melodii noi, Salem ilese în „Glitch In The Simulation” și Matt Maeson în „Lose Your Love”.

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/AlivePR

Cu albumul său de debut Gravity, Gryffin a afișat o abilitate neobișnuită de a crea imnuri electronice nuanțate din punct de vedere emoțional, care se ridică la înălțimi delirante și se blochează imediat în creierul tău. Acum, cu Alive, el și-a perfecționat și mai mult marca sa orbitoare de muzică de club, compunând aranjamente elaborate, care sunt echilibrate, urgente și captivante.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT