LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
COLDPLAY

we ❤️ music

Lansare spectaculoasă de la Coldplay: Trupa britanică a făcut premiera noului single din spațiu

Pe 18 și 23 aprilie 2023, în cinematografele din intreaga lume este difuzat spectaculosul concert din turneul Music Of The Spheres World Tour al trupei Coldplay, filmat pe parcursul celor zece show-uri sold-out, susținute pe stadionul River Plate din Buenos Aires, la sfârșitul anului trecut.

Proiecția va oferi fanilor din întreaga lume șansa de a trăi experiența Music Of The Spheres, care a vândut peste 6 milioane de bilete și a atras recenzii extraordinare atât de la fani, cât și de la critici. The Guardian îl numește „cu adevărat uluitor”, New York Post îl descrie drept „o noapte pentru cărțile de istorie”, iar Glasgow Evening Times îl anunță drept „cel mai mare spectacol de pe Pământ”.

Coldplay – Music Of The Spheres: Live At River Plate este versiunea finală de montaj a regizorului câștigător al premiului BAFTA și nominalizat la Grammy, Paul Dugdale. Conținutul cinematografic are sunet remixat/remasterizat și imagini uimitoare, surprinse cu 30 de camere, drone și tehnici de filmare 360°.

Filmul-concert include o serie de imagini care nu au fost difuzate în timpul transmisiunii în direct a concertului, în noiembrie 2022, când a fost proiectat într-un număr record de 81 de țări (în fruntea topurilor de box office din întreaga lume). Va include, de asemenea, un scurtmetraj exclusiv din culise și noi interviuri cu trupa.

Concertul aduce în fața publicului interpretări ale hiturilor clasice din întreaga carieră a trupei Coldplay, inclusiv Yellow, The Scientist, Fix You, Viva La Vida, A Sky Full Of Stars și My Universe, pe un stadion plin de lumini, lasere, artificii și brățări LED. Include, de asemenea, apariții ale invitaților trupei: câștigătorului premiilor Grammy –  H.E.R. și Jin de la BTS, care cântă alături de Coldplay, la debutul live al single-ului său, The Astronaut.

Pe lângă formatul standard de proiecție 2D, Coldplay – Music Of The Spheres: Live At River Plate este disponibil și în formatul multi-senzorial 4DX. Publicul  va experimenta o mișcare a scaunelor sincronizată cu melodiile de succes ale trupei Coldplay și efecte care reproduc atmosfera unui concert live.

Filmul-concert va fi difuzat în mii de cinematografe de pe tot globul, pe 19 și 23 aprilie.

Biletele pentru evenimentul cinematografic Coldplay – Music Of The Spheres: Live At River Plate sunt disponibile pe https://www.coldplaycinema.live/, cât și pe website-urile și la casele de bilete ale cinematografelor:

Happy Cinema București, Bacău, Bistrița, Botoșani: http://bit.ly/3JB48U8

Rețeaua Cinema City | disponibil și format 4DX: http://bit.ly/3JeLGzb

Cineplexx București Băneasa: https://bit.ly/3JCV9BK

Cine Gold Sibiu: https://bit.ly/3yBMPvQ

Cinemax București: https://bit.ly/401TlbA

Cinema One Brașov: http://bit.ly/3G0dGpv

Inspire Cinema Craiova, Alba-Iulia: http://bit.ly/3JPM8UT

Cinema Victoria Cluj: http://bit.ly/3LXk0lq

 Evenimentul este susținut de DHL, cu care trupa a colaborat pentru a reduce emisiile de carbon din turneul mondial.

Filmul-concert este distribuit în România de Pannonia Entertainment, prin Qrios Interactive

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT